Hoe wis ik de cookies en cache in Firefox?

Gebruik je Firefox als webbrowser en wil je de cookies wissen en de cache legen, dan kun je deze instructies volgen. Deze gratis, opensource-webbrowser wordt door Mozilla ontwikkeld.

Cookies wissen in Firefox

1. Klik op de menuknop met de drie horizontale strepen.

2. Klik op 'Voorkeuren'.

Klik op 'Voorkeuren'.

3. Klik op 'Privacy'.

Klik op 'Privacy'.

4. Klik op het dropdown-menu onder 'Geschiedenis' en selecteer 'Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis'.

Klik op het dropdown-menu onder 'Geschiedenis' en selecteer 'Aangepaste instellingen gebruiken voor geschiedenis'.

5. Klik op 'Cookies tonen'.

Klik op 'Cookies tonen'.

6. Klik op 'Alle Cookies verwijderen'.

Klik op 'Alle Cookies verwijderen'.

7. Je hebt nu de de cookies gewist in je webbrowser Mozilla Firefox.

Cache legen in Firefox

1. Klik op de menuknop met de drie horizontale strepen.

2. Klik op 'Voorkeuren'.

Klik op 'Voorkeuren'.

3. Klik op 'Geavanceerd'.

4. Klik op het tabblad 'Netwerk'.

Klik op het tabblad 'Netwerk'.

5. Klik op 'Nu wissen' bij 'Gebufferde webinhoud'.

Klik op 'Nu wissen' bij 'Gebufferde webinhoud'.

6. Je hebt nu in je webbrowser Mozilla Firefox de cache geleegd.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.254 reviews