Hoe wis ik de cookies en cache in Google Chrome?

Gebruik je Chrome als webbrowser en wil je de cookies wissen en de cache legen, dan kun je deze instructies volgen. Deze cross-platform webbrowser wordt door Google ontwikkeld.

Cookies wissen in Chrome

1. Open Google Chrome.

2. Klik rechts bovenin op 'Meer' met de drie puntjes boven elkaar.

3. Klik op 'Meer hulpprogramma's'.

4. Klik vervolgens op 'Browsegegevens wissen'.

Klik vervolgens op 'Browsegegevens wissen'.

5. Zet een vinkje naast 'Cookies en andere site- en plug-ingegevens'.

6. Kies 'het eerste gebruik' wanneer je alles wil verwijderen of selecteer een andere optie.

7. Klik tot slot op 'Browsegegevens wissen'.

Klik tot slot op 'Browsegegevens wissen'.

8. Je hebt nu van je webbrowser Google Chrome de cookies gewist.

Cache legen in Chrome

1. Open Google Chrome.

2. Klik rechts bovenin op 'Meer' met de drie puntjes boven elkaar.

3. Klik op 'Meer hulpprogramma's'.

4. Klik vervolgens op 'Browsegegevens wissen'.

Klik vervolgens op 'Browsegegevens wissen'.

5. Zet een vinkje naast 'Gecachete afbeeldingen en bestanden'.

6. Kies 'het eerste gebruik' als je alles wil verwijderen of selecteer een andere optie.

7. Klik tot slot op 'Browsegegevens wissen'.

Klik tot slot op 'Browsegegevens wissen'.

8. Je hebt nu de cache geleegd van je webbrowser Google Chrome.