Hoe wis ik de cookies en cache in Google Chrome?

Gebruik je Chrome als webbrowser en wil je de cookies wissen en de cache legen, dan kun je deze instructies volgen. Deze cross-platform webbrowser wordt door Google ontwikkeld.

Cookies wissen in Chrome

1. Open Google Chrome en klik rechts bovenin op het menu (de drie puntjes boven elkaar). Daar navigeer je naar 'Meer hulpprogramma's' en kies je vervolgens 'Browsegegevens wissen'.

Klik op het menu en ga naar 'Browsegegevens wissen'.

2. Zet een vinkje naast 'Cookies en andere sitegegevens'. Kies nu bij 'Periode voor 'Alles' wanneer je alles wilt verwijderen of selecteer een andere periode.

Zet een vinkje naast 'Cookies en andere sitegegevens'.

3. Klik tot slot op 'Gegevens wissen'. Je hebt nu in je webbrowser Google Chrome de cookies gewist.

Cache legen in Chrome

1. Open Google Chrome en klik rechts bovenin op het menu (de drie puntjes boven elkaar). Daar navigeer je naar 'Meer hulpprogramma's' en kies je vervolgens 'Browsegegevens wissen'.

Klik op het menu en ga naar 'Browsegegevens wissen'.

2. Zet een vinkje naast 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'. Kies nu bij 'Periode voor 'Alles' wanneer je alles wilt verwijderen of selecteer een andere periode.

Zet een vinkje naast 'Gecachte afbeeldingen en bestanden.'

3. Klik tot slot op 'Gegevens wissen'. Je hebt nu de cache geleegd in je webbrowser Google Chrome.