Hoe kan ik in de webmail mappen beheren?

Je kunt in de webmail mappen aanmaken, bewerken of verwijderen. De mappen die je aanmaakt, komen ook in andere mailprogramma's waar je het account hebt ingesteld. Zo kun je e-mail dus netjes georganiseerd houden en het bijvoorbeeld op onderwerp of categorie sorteren.

Map aanmaken

Als je graag een nieuwe map wilt aanmaken, doorloop dan in de webmail de volgende stappen.

1. Log in op de webmail.

Het inlogvenster van de webmail.

2. Klik links in het menu op 'Instellingen'.

3. Klik nu op 'Mappen' en dan rechts bovenin op 'Nieuw'.

Vul de mapnaam in en klik op 'Opslaan'.

4. Voer bij 'Mapnaam' gewenste naam in. Bij 'Bovenliggende map' bepaal je of het onder een al bestaande map moet komen.

5. Als alles naar wens staat, dan klik je op 'Opslaan'. De map is nu aangemaakt. De mapnaam op een later moment wijzigen, gaat op dezelfde locatie.

Map verwijderen

Mappen die zijn aangemaakt, kun je ook weer verwijderen. Doorloop de volgende stappen als je dat graag wilt.

Let op
Verwijder je een map, dan gaat alle e-mail die daarin staat verloren. Niet alleen in de webmail, maar op alle locaties waar het account staat ingesteld. Wees er dus zeker van dat je dit wilt.

1. Ga links in het menu naar 'Instellingen'.

2. Klik nu op 'Mappen' en dan op de map die je wilt verwijderen.

Klik op de map die je wilt verwijderen en dan rechts bovenin op 'Verwijder'.

3. Klik rechts bovenin op 'Verwijder' en doe dat daarna nogmaals in de pop-up die volgt ter bevestiging. De map en de e-mails die daarin stonden, zijn nu uit het e-mailaccount verwijderd.