Hoe kan ik in de webmail een handtekening instellen?

Je kunt in de webmail een handtekening instellen. Dat komt dan onder e-mails te staan die je naar anderen verstuurt. Erg handig, omdat dit vanzelf gaat. Zo hoef je niet iedere keer handmatig een afsluiting aan je e-mail toe te voegen.

Stel je binnen de webmail een handtekening in, dan komt die bij e-mails te staan die je via daar verstuurt. Gebruik je ook een ander e-mailprogramma, dan zul je waar gewenst ook daar een handtekening moeten instellen.

Handtekening aanmaken

1. Log in op de webmail.

Het inlogvenster van de webmail.

2. Klik links in het menu op 'Instellingen', dan op 'Identiteiten' en ten slotte op het e-mailadres.

Klik op 'Instellingen', daarna op 'Identiteiten' en ten slotte op het e-mailadres.

3. Je ziet aan de rechterkant een aantal instellingen. Stel bij 'Ondertekening' de gewenste handtekening in.

Stel de gewenste handtekening in en klik op 'Opslaan'.

4. Klik op 'Opslaan' als je tevreden bent met het resultaat. Als je nu een nieuwe e-mail opstelt, dan zie je de ingestelde handtekening onderaan het bericht staan.

Een bericht in de webmail met handtekening.

Handtekening bewerken

Wil je jouw handtekening in de webmail bewerken, dan kun je in feite dezelfde stappen volgen als bij het aanmaken ervan.

1. Klik links in het menu op 'Instellingen', dan op 'Identiteiten' en ten slotte op het e-mailadres.

2. Wijzig je handtekening in het vak bij 'Ondertekening'.

Stel de gewenste handtekening in en klik op 'Opslaan'.

3. Klaar met bewerken? Klik op 'Opslaan'. De aangepaste handtekening wordt nu gebruikt bij nieuwe e-mails die je opstelt.

Afbeelding gebruiken

Met de optie Opgemaakt (HTML) kun je ook een afbeelding aan je handtekening toevoegen. Denk aan bijvoorbeeld een bedrijfslogo of een icoontje voor social media.

Klik op het afbeeldings-icoon in de toolbar.

In het vak 'Ondertekening' kun je tijdens het bewerken in de toolbar op het afbeeldings-icoon klikken. Vervolgens vul je dan de URL van de afbeelding in. Een afbeelding die op je computer staat uploaden, kan ook.

Een afbeelding in je handtekening gebruiken.

Gelukt? Sla dan je handtekening op. Telkens wanneer je een bericht met de optie Opgemaakt (HTML) verstuurt, wordt je handtekening inclusief afbeelding verzonden. Bij het opstellen van een bericht krijg je dat al netjes te zien.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.