Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:webhosting:upload:dreamweaver [17-05-2019 10:34]
Elmar Besselink
nl:webhosting:upload:dreamweaver [17-05-2019 10:34] (huidige)
Elmar Besselink [Adobe Dreamweaver]
Regel 2: Regel 2:
 Hieronder wordt beschreven hoe je je website kunt uploaden met behulp van Adobe Dreamweaver. Helaas ondersteunt Dreamweaver geen FTPES; de handleiding beschrijft dan ook hoe je een onbeveiligde FTP-verbinding op kunt zetten. Hieronder wordt beschreven hoe je je website kunt uploaden met behulp van Adobe Dreamweaver. Helaas ondersteunt Dreamweaver geen FTPES; de handleiding beschrijft dan ook hoe je een onbeveiligde FTP-verbinding op kunt zetten.
  
-<note> +De hieronder getoonde schermafbeeldingen en beschreven procedures zijn gebaseerd op Adobe Dreamweaver CS3 9.0.3481 met Windows Vista. Mogelijk wijken deze af in andere versies van Dreamweaver of op een ander besturingssysteem. Bovendien zijn de getoonde schermafbeeldingen gemaakt met Engelse versies van de software. 
-**Ter attentie** \\ De hieronder getoonde schermafbeeldingen en beschreven procedures zijn gebaseerd op Adobe Dreamweaver CS3 9.0.3481 met Windows Vista. Mogelijk wijken deze af in andere versies van Dreamweaver of op een ander besturingssysteem. Bovendien zijn de getoonde schermafbeeldingen gemaakt met Engelse versies van de software. +
-</note>+
  
 ===== Instellen ===== ===== Instellen =====
 
Geen cookies