Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Wat is onbeperkte webhosting, hoe onbeperkt is het?

In 2006 introduceerden we Alles-in-1 Webhosting en boden we één sterke variant met 3 GB opslagruimte en 60 GB dataverkeer per maand. Voor die tijd enorme hoeveelheden, al helemaal gezien de prijs. Daarbij boden we onze klanten razendsnelle en optimale ondersteuning. En dat zonder verborgen kosten of stiekeme kleine lettertjes.

Het leek onmogelijk. Inmiddels hebben we bewezen dat het kan. Er zijn tienduizenden pakketten verkocht. En meer dan 2.000 klanten prijzen ons op onafhankelijke vergelijkingswebsites voor onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Maar wat houdt onbeperkt nu precies in? Hoe onbeperkt is onbeperkt?

Onbeperkt, hoe zit dat?

We vinden het belangrijk dat jij zo min mogelijk met limieten bezig hoeft te zijn. Ongestoord uitbreiden en geen onverwachte verrassingen. Vandaar dat wij webhosting bieden, zonder limiet op dataverkeer en opslagruimte. Maar hoe zit dat precies? Om te verduidelijken wat wij met onbeperkt bedoelen, is het belangrijk om het verschil tussen dataverkeer, opslagruimte en resources toe te lichten.

Dataverkeer wordt onder andere gegenereerd door bezoekers die je website bekijken. Als dit onbeperkt is, bedoelen wij dat jouw website niet ineens offline gaat als je website onverwacht veel bezoekers trekt en daardoor veel dataverkeer genereert.

Opslagruimte is de hoeveelheid ruimte die je kunt gebruiken voor website-bestanden en e-mail. Wij bieden webhosting. Zoals de naam al zegt, dient je website dus het specifieke doel te zijn van de opslagruimte die je gebruikt. Daaronder valt ook de opslagruimte die je nodig hebt voor al je e-mail.

Resources, zoals CPU en RAM, zijn de hoeveelheid rekenkracht die je website kan gebruiken. Je type pakket bepaalt hoeveel gegarandeerde rekenkracht jij krijgt toegekend. Met onbeperkte opslagruimte en dataverkeer bedoelen we dus geen onbeperkte resources.

Ter kennisneming
Als je specifiek hierover vragen hebt of iets is niet helemaal duidelijk, dan kun je ons vanzelfsprekend altijd een e-mail sturen.

Mag er ook iets niet?

Uiteraard is opzettelijk misbruik, zoals een website met als doel zoveel mogelijk opslagruimte of bandbreedte te verbruiken, niet de bedoeling. Verder hebben we hieronder een aantal voorbeelden, van wat niet zou mogen, voor je op een rijtje gezet.

  • Het opzetten van een eigen cloud-omgeving, bijvoorbeeld met behulp van ownCloud.
  • Een website met als primair doel om dataverkeer te genereren naar een andere website.
  • Jouw webhostingpakket, of delen ervan, beschikbaar te maken (of door te verkopen) voor het grote publiek.
  • Het gebruiken als backup-omgeving van bestanden die op je lokale PC staan, bijvoorbeeld door een kopie van je C-schijf op je pakket plaatsen.
  • De opslagruimte gebruiken voor het uploaden, archiveren, backuppen, delen, mirrorren of distribueren van bestanden met een doel anders dan het onderhouden van de website.
  • Het hosten van auteursrechtelijk beschermde inhoud waar jij geen recht op hebt om deze te bezitten, gebruiken of distribueren.

Vergelijk het met spareribs

Onbeperkte webhosting kun je vergelijken met onbeperkt spareribs eten. Smakelijk! Je kent het wel, bij een restaurant mag jij zoveel spareribs eten als jij op kunt. Hetzelfde geldt voor onbeperkte webhosting. Jij mag zoveel hosten als je website op kan.

Uiteraard gelden er regels in het restaurant. Het is niet de bedoeling dat je gaat gooien met je spareribs of er een grote smeerboel van maakt. Gebruik de spareribs waarvoor ze bedoeld zijn: om op te eten. Je hele familie mee laten eten van jouw bord mag niet, de spareribs zijn voor jou en niet voor iemand anders. Tassen vullen voor thuis is ook niet de bedoeling.

Onze belofte

Onze belofte aan jou is: om zo goed mogelijk ons best te doen en je site te allen tijde up te houden, zoals je van een goede hostingprovider mag verwachten. Ook als jij ineens bovenaan in Google staat, mag aanschuiven bij De Wereld Draait Door, wordt verkozen tot beste website of het gat in de online markt hebt gevonden — en er onverwacht donders veel bezoekers komen.

Het liefst houden we het zo simpel mogelijk. Onze prioriteit is dat jouw website altijd optimaal functioneert. Gebruik daarom onbeperkte webhosting waarvoor het bedoeld is: jouw website(s) en e-mail. Hoogstwaarschijnlijk is dat ook je intentie en daarom wensen we jou heel veel succes en plezier met je online avontuur! Bedankt voor je tijd.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies