Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Hoe kan ik de logboeken bekijken?

De servers van Antagonist houden uitgebreide logboeken bij over het gebruik en eventuele fouten die binnen je website optreden. De logboeken kun je opvragen via DirectAdmin. Krijg je een foutmelding, dan is de logs analyseren ontzettend waardevol voor het vinden van de oorzaak en oplossing.

Logboeken bekijken

1. Log in op DirectAdmin.

Het inlogscherm van DirectAdmin.

2. Ga in het menu naar 'Systeeminfo en bestanden''Statistieken en logs'.

Logs inzien in DirectAdmin.

3. Vervolgens kun je bij 'Logs' kiezen welke logs je wilt bekijken.

Logs binnen DirectAdmin selecteren.

Voor het foutenlogboek klik je op 'Foutenlogboek'. Daar kun je vervolgens kiezen of je het volledige logboek wil inzien of enkele regels aan het einde van het logboek. Voor het gebruikslogboek klik je op 'Gebruikerslogboek'.

Foutenlogboek

Het foutenlogboek is handig als je bezig bent met het programmeren van Perl-scripts. Fouten die worden gegenereerd door dergelijke scripts komen in het logboek terecht. PHP-programmeurs hoeven vaak niet naar dit logboek te kijken; de fouten van deze scripts worden direct naar de browser uitgevoerd. Echter willen sommige scripts nog wel naar dit logboek schrijven.

Gebruikslogboek

In het gebruikslogboek staan alle opvragen naar je server. Zo kun je bekijken welke aanvragen een bepaalde opvraag van een pagina nog meer voor bronnen opvraagt. Verder kun je deze gegevens gebruiken voor analytische doeleinden.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100

Cookiebeleid