Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Ik krijg beveiligingswaarschuwingen als ik SSL gebruik?

Antagonist biedt voor je website, FTP, e-mail en DirectAdmin gratis een beveiligde verbinding aan. Een beveiligde verbinding houdt in dat alle gegevens versleuteld worden verstuurd en dat niemand de verbinding af kan luisteren. Om deze veiligheid te waarborgen, worden beveiligingscertificaten gebruikt.

Deze certificaten worden uitgegeven door een beperkt aantal bevoegde instanties, dat gebeurt per domeinnaam apart. Vrijwel ieder certificaat wordt voorzien van de naam van de eigenaar van het domein. Zonder geldig SSL-certificaat ontstaan er beveiligingswaarschuwingen als SSL probeert te gebruiken.

We bieden standaard gratis SSL voor je domeinnamen. Om je website daar succesvol gebruik van te laten maken, dien je geen mixed content binnen je website te hebben en al het verkeer naar HTTPS door te sturen. Doe je dat niet, dan zul je geen slotje in de adresbalk van je browser zien als je jouw website bezoekt.

Voor DirectAdmin, FTP en e-mail wordt voor de beveiligde verbindingen gebruik gemaakt van één centraal certificaat voor de gehele server. Dit heeft als gevolg dat browsers, mailprogramma's en FTP-clients een beveiligingswaarschuwing kunnen geven.

Alternatieve adressen

Voor e-mail stelt Antagonist een centrale mailserver beschikbaar aan haar klanten, wat dankzij de centrale naam een geldig certificaat kan gebruiken. Indien je waarschuwingen te zien krijgt bij het ophalen van e-mail, wijzig dan de mailserveradressen in mail.antagonist.nl om de waarschuwingen te doen verdwijnen.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.118 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100

Cookiebeleid