Waarom krijg ik een extra inlogscherm bij het inloggen op mijn CMS?

Als je vanaf een buitenlands IP-adres op de backend van je CMS probeert in te loggen, dan kan het voorkomen dat je eerst een aanvullend inlogscherm te zien krijgt. Dit betreft een bescherming tegen zogeheten brute force-aanvallen.

Brute force-aanvallen zijn doorgaans op inlogpagina's gericht, bijvoorbeeld van cms'en zoals WordPress en Joomla. Kwaadwillenden proberen hierbij om de wachtwoorden van deze websites te kraken, door in korte tijd veel verschillende willekeurige inloggegevens te proberen.

Om dergelijke pogingen af te kunnen wenden, hebben we de inlogpagina's voor deze systemen voorzien van een extra wachtwoord. Op deze manier kan er niet geautomatiseerd geprobeerd worden het wachtwoord te kraken.

Krijg je het aanvullende inlogscherm te zien, voer dan de onderstaande gegevens in.

• Gebruikersnaam: antagonist
  • Wachtwoord: antagonist

Door die gegevens in te voeren, passeer je de aanvullende beveiliging en kun je jouw backend bereiken.

Ter kennnisneming
Mocht je over dit aanvullende inlogscherm vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op door een e-mail naar support@antagonist.nl te sturen.