Waar zie ik het bandbreedte- en schijfruimteverbruik?

Je pakket kan een aantal bovengrenzen hebben, bijvoorbeeld voor bandbreedte of schijfruimte. Je kunt op twee manieren je huidige verbruik opvragen.

Via DirectAdmin

1. Log in op DirectAdmin.

Het inlogscherm van DirectAdmin.

2. Ga in het menu naar 'Systeeminfo en bestanden''Statistieken en logs'.

Logs inzien in DirectAdmin.

3. Onder 'Bandbreedte' staat nu je huidige maandelijkse dataverbruik. Onder 'Schijfgebruik' staat hoeveel schijfruimte je verbruikt. Klik op 'Gebruikersgeschiedenis' voor meer informatie over je (historische) verbruik.

Domeinstatistieken bekijken in DirectAdmin.

Deze gegevens wordt 's nachts vanzelf geüpdatet
Klik rechts boven de tabel op het vernieuw-icoontje om zelf de gegevens te verversen.

Via Mijn Antagonist

Je kunt ook in Mijn Antagonist je huidige verbruik opvragen. Dit is handig als je pakket is afgesloten en je dus niet meer op DirectAdmin kunt inloggen. Dit gaat als volgt.

1. Log in op Mijn Antagonist.

Log in op Mijn Antagonist.

2. Klik in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

3. Klik op het pakket waarvan je het verbruik wilt inzien.

Het productoverzicht in Mijn Antagonist.

4. In het vak linksboven kun je nu je verbruik terugvinden. Bij 'Bandbreedte' gaat het om het verbruik van de huidige maand.

Overzicht van pakketspecificaties in Mijn Antagonist.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100

Cookiebeleid