Wat zijn mijn inloggegevens?

Je vindt op deze pagina een handig overzicht van alle gegevens die betrekking hebben op jouw hostingpakket, inclusief links naar relevante pagina's met informatie over die bepaalde dienst. In dit overzicht wordt ervan uitgegaan dat 'voorbeeld.nl' je domeinnaam is. Deze vervang je natuurlijk met je eigen domein.

Als je vastloopt met het inloggen, het instellen van je mailprogramma of het herstellen van een wachtwoord, dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. We helpen je dan graag verder op weg.

Mijn Antagonist

Adres https://mijn.antagonist.nl
Gebruikersnaam Je klantnummer zonder 'deb' (bijvoorbeeld 12345) of je e-mailadres
Wachtwoord Het wachtwoord voor Mijn Antagonist
Wachtwoord vergeten? Wachtwoordherstel gaat via het e-mailadres dat in je klantaccount bekend is
Handleiding Hoe log ik in op Mijn Antagonist?

DirectAdmin

Adres https://voorbeeld.nl:2223 (vervang 'voorbeeld.nl' met je eigen domein)
Alternatief adres https://sXX.webhostingserver.nl:2223 (vervang 'sXX' met je servernummer)
Gebruikersnaam Je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld deb12345)
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Check instructies
Handleiding Hoe log ik in op DirectAdmin?

FTP

Protocol FTPES (explicit SSL)
Poort 21
Host ftp.voorbeeld.nl
Alternatieve host sXX.webhostingserver.nl (vervang 'sXX' met je servernummer)
Gebruikersnaam Je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld deb12345)
Wachtwoord Het wachtwoord van DirectAdmin
Uploadmap /public_html/
Bestandsnaam startpagina index.htm, index.html of index.php (in kleine letters)
FTP-accounts aanmaken Check instructies
Handleiding Welke instellingen heb ik nodig voor FTP?

E-mail

Servertype POP3 of IMAP (uitleg over het verschil)
Inkomende POP3-server mail.antagonist.nl Poort (SSL) 995
Inkomende IMAP-server mail.antagonist.nl Poort (SSL) 993
Uitgaande SMTP-server mail.antagonist.nl Poort (SSL) 465
Gebruikersnaam Je aangemaakte e-mailaccount (bijvoorbeeld naam@voorbeeld.nl)
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord van je e-mailaccount
Wachtwoord vergeten? Check instructies
SSL gebruiken Ja (géén STARTTLS)
SMTP-server authenticatie Ja
Handleidingen Waarom ontvang ik geen e-mail?
Waarom kan ik geen e-mail versturen?
Welke gegevens moet ik gebruiken in mijn e-mailprogramma?

Database

Gebruikersnaam DirectAdmin-gebruikersnaam gevolgd door een '_' en de gekozen databasenaam (e.g. deb12345_naam)
Databasenaam Het gedeelte achter deb12345_ (e.g. deb12345_naam)
Wachtwoord het wachtwoord dat je bij het aanmaken van de database hebt gekozen
Host localhost
Handleiding Hoe beheer ik databases?

WordPress

Dashboard / backend Doorgaans via https://www.voorbeeld.nl/wp-admin/
Gebruikersnaam De opgegeven gebruikersnaam tijdens het WordPress installeren
Wachtwoord Het opgegeven wachtwoord tijdens het WordPress installeren
Inloggegevens vergeten? Check instructies

Joomla

Dashboard / backend Doorgaans via https://www.voorbeeld.nl/administrator/
Gebruikersnaam De opgegeven gebruikersnaam tijdens het Joomla installeren
Wachtwoord Het opgegeven wachtwoord tijdens het Joomla installeren
Inloggegevens vergeten? Check instructies