Maak unieke combinaties met .SHOP, .BLOG of .CLUB om jouw verhaal perfect vertellen. Nu met 30% korting →

Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Makkelijke handleidingen, nuttige pagina's en Premium Support — of vraag onze experts.

Welke gegevens heb ik nodig?

Hieronder volgt een overzicht van alle gegevens die betrekking hebben op jouw hostingaccount en links naar de pagina's met informatie over die bepaalde dienst. In dit overzicht wordt ervan uitgegaan dat je domein 'jedomein.nl' is. Deze vervang je natuurlijk door jouw eigen domeinnaam.

Mijn Antagonist

Zie ook Hoe log ik in op Mijn Antagonist?

Adres https://mijn.antagonist.nl
Gebruikersnaam je klantnummer zonder 'deb' (bijvoorbeeld 12345) of je e-mailadres
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord

DirectAdmin

Zie ook Hoe log ik in op DirectAdmin?

Adres http://jedomein.nl:2223
of je serveradres gevolgd door :2223, bijvoorbeeld http://sXX.webhostingserver.nl:2223 1)
Gebruikersnaam je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld deb12345)
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord

FTP

Zie ook Welke instellingen heb ik nodig voor FTP?

Protocol FTPES (explicit SSL) 2)
Host ftp.jedomein.nl Poort 21
Gebruikersnaam je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld deb12345)
of naam@jedomein.nl als je een apart FTP-account aan hebt gemaakt
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord
Uploadmap 3) /public_html/
Bestandsnaam startpagina 4) index.htm, index.html of index.php (in kleine letters)

E-mail

Zie ook Welke gegevens moet ik gebruiken voor het instellen van mijn e-mailprogramma?

Servertype POP3 of IMAP (lees Wat is het verschil tussen POP en IMAP?)
Inkomende POP3-server mail.antagonist.nl Poort (SSL) 995
Inkomende IMAP-server mail.antagonist.nl Poort (SSL) 993
Uitgaande SMTP-server de mailserver van je provider of mail.antagonist.nl Poort (SSL) 465
Gebruikersnaam naam@jedomein.nl als je een e-mailaccount aan hebt gemaakt
of de gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld deb12345)
Wachtwoord het bijbehorende wachtwoord
SSL gebruiken ja (géén STARTTLS, niet voor de mailserver van je provider)
SMTP-server authenticatie voor mail.antagonist.nl: ja;
voor de mailserver van je provider: zie Welke uitgaande mailserver moet ik gebruiken?

Database

Zie ook Hoe beheer ik databases?

Host localhost
Gebruikersnaam je DirectAdmin-gebruikersnaam gevolgd door een '_' en de gekozen gebruikersnaam, bijvoorbeeld deb12345_naam
Wachtwoord het wachtwoord dat je hebt gekozen bij het aanmaken van de database
Databasenaam je DirectAdmin-gebruikersnaam gevolgd door een '_' en de gekozen naam, bijvoorbeeld deb12345_naam
1) Je kunt ook poort 2222 gebruiken als je liever over een onbeveiligde verbinding werkt.
2) Onbeveiligd FTP wordt ook ondersteund, maar sterk afgeraden.
3) In deze map moet je je website uploaden voordat je website werkt. Het heeft dus geen nut om je website op een hoger niveau te uploaden.
4) De startpagina van je website moet deze bestandsnaam hebben, anders weet onze server niet welke pagina er weergegeven moet worden. Zie ook Waarom krijg ik de foutmelding 'Not Found' op mijn site?