Welke gegevens heb ik nodig?

Hieronder volgt een overzicht van alle gegevens die betrekking hebben op jouw hostingaccount en links naar de pagina's met informatie over die bepaalde dienst. In dit overzicht wordt ervan uitgegaan dat je domein 'jedomein.nl' is. Deze vervang je natuurlijk door jouw eigen domeinnaam.

Mijn Antagonist

Adres https://mijn.antagonist.nl
Gebruikersnaam Je klantnummer zonder 'deb' (bijvoorbeeld 12345) of je e-mailadres
Wachtwoord Het wachtwoord voor Mijn Antagonist
Wachtwoord vergeten? Herstel je wachtwoord met het e-mailadres bekend in je klantaccount
Handleiding Hoe log ik in op Mijn Antagonist?

DirectAdmin

Adres https://jedomein.nl:2223 (vervang 'jedomein.nl' met je eigen domein)
Alternatief adres https://sXX.webhostingserver.nl:2223 (vervang 'sXX' met je servernummer)
Gebruikersnaam Je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld deb12345)
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord
Wachtwoord vergeten? Check deze instructies
HandleidingHoe log ik in op DirectAdmin?

FTP

Protocol FTPES (explicit SSL)
Poort 21
Host ftp.jedomein.nl
Alternatieve host sXX.webhostingserver.nl (vervang 'sXX' met je servernummer)
Gebruikersnaam Je gebruikersnaam van DirectAdmin (bijvoorbeeld deb12345)
Wachtwoord Het wachtwoord van DirectAdmin
Uploadmap /public_html/
Bestandsnaam startpagina index.htm, index.html of index.php (in kleine letters)
FTP-accounts aanmaken Check deze instructies
Handleiding Welke instellingen heb ik nodig voor FTP?

E-mail

Servertype POP3 of IMAP (uitleg over het verschil)
Inkomende POP3-server mail.antagonist.nl Poort (SSL) 995
Inkomende IMAP-server mail.antagonist.nl Poort (SSL) 993
Uitgaande SMTP-server mail.antagonist.nl of de mailserver van je provider Poort (SSL) 465
Gebruikersnaam Je aangemaakte e-mailaccount (bijvoorbeeld naam@jedomein.nl)
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord van je e-mailaccount
Wachtwoord vergeten? Check deze instructies
SSL gebruiken Ja (géén STARTTLS, niet voor de mailserver van je provider)
SMTP-server authenticatie mail.antagonist.nl → ja
Voor de mailserver van je provider, raadpleeg deze handleiding
Handleidingen Waarom ontvang ik geen e-mail?
Waarom kan ik geen e-mail versturen?
Welke gegevens moet ik gebruiken in mijn e-mailprogramma?

Database

Gebruikersnaam Je DirectAdmin-gebruikersnaam gevolgd door een '_' en de gekozen databasenaam
Bijvoorbeeld deb12345_naam
Databasenaam Het gedeelte achter deb12345_ (bijvoorbeeld deb12345_naam)
Wachtwoord het wachtwoord dat je hebt gekozen bij het aanmaken van de database
Host localhost
Handleiding Hoe beheer ik databases?