Hoe herstel ik de snelkoppeling naar public_html-map?

In FTP en via bestandsbeheer in DirectAdmin staat een symlink naar de public_html-map. Dit is een soort snelkoppeling dat voorkomt dat je steeds het hele pad naar je public_html-map moet intypen. Hoewel deze voor een correcte werking van je hostingpakket niet noodzakelijk is, is het wel erg handig als deze er staat. Heb je dit verwijderd, dan kun je als volgt de symlink herstellen.

Belangrijk
Heb je de public_html-map (direct op het hoogste niveau) handmatig weer aangemaakt, dan moet je deze eerst verwijderen.

1. Log in op DirectAdmin.

Het inlogscherm van DirectAdmin.

Ga in het menu naar 'Accountbeheer' → 'Domeinbeheer'.

De optie 'Domeinbeheer' in DirectAdmin.

3. Zet vervolgens een vinkje voor je domeinnaam en klik op 'Als hoofddomein instellen'.

De optie 'Hoofdomein instellen' in DirectAdmin.