Hoe kan de snelkoppeling naar /public_html/-map herstellen?

In FTP en de File Manager staat een symlink naar de /public_html/-map. Dit is een soort snelkoppeling dat voorkomt dat je steeds het hele pad naar je /public_html/-map moet intypen. Hoewel deze niet noodzakelijk is voor een correcte werking van je hostingpakket, is het wel erg handig als deze er staat. Heb je dit verwijderd, dan kun je als volgt de symlink herstellen.

Belangrijk
Heb je de map /public_html/ (direct op het hoogste niveau) handmatig weer aangemaakt, dan moet je deze eerst verwijderen.

1. Log in op DirectAdmin.

2. Klik op 'Domain Setup', te vinden onder de categorie 'Your Account'.

Klik op 'Domain Setup', te vinden onder de categorie Your Account'.

3. Zet vervolgens een vinkje achter je domeinnaam en klik op 'Set Default'.

Zet vervolgens een vinkje achter je domeinnaam en klik op 'Set Default'.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.