Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:webhosting:errors:phpmyadmin [13-05-2019 14:02]
Elmar Besselink
nl:webhosting:errors:phpmyadmin [15-06-2020 11:34] (huidige)
Elmar Besselink [Waarom kan ik niet inloggen op phpMyAdmin?]
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Je kunt pas op phpMyAdmin inloggen, nadat je in DirectAdmin een database hebt aangemaakt. Lees meer over op phpMyAdmin inloggen.)}}
 +
 ====== Waarom kan ik niet inloggen op phpMyAdmin? ====== ====== Waarom kan ik niet inloggen op phpMyAdmin? ======
-Je kunt pas op phpMyAdmin inloggen, nadat je in DirectAdmin een [[nl:webhosting:setup:database|database hebt aangemaakt]]. Als je dit hebt gedaan, dan kun je via de volgende URL phpMyAdmin bereiken:+Je kunt pas op phpMyAdmin inloggen, nadat je in DirectAdmin een database hebt [[nl:webhosting:setup:database|aangemaakt]]. Als je dit hebt gedaan, dan kun je via de volgende URL phpMyAdmin bereiken:
  
 <code> <code>
Regel 6: Regel 8:
 </code> </code>
  
-Vervang **'voorbeeld.nl'** met je eigen domeinnaam. Je kunt ook op de optie **'phpMyAdmin'** klikken in het hoofdscherm van [[nl:admin:login:directadmin|DirectAdmin]] om deze omgeving te bereiken.+Vervang 'voorbeeld.nl' met je eigen domeinnaam. Je kunt ook in DirectAdmin in het menu op '**Geavanceerde functies**' → '**phpMyAdmin**' klikken om deze omgeving te bereiken.
  
 Je moet dan de inloggegevens van je in DirectAdmin aangemaakte database invoeren, waarna je in het hoofdscherm van phpMyAdmin komt. Links staan dan de beschikbare databases en tabellen. Je moet dan de inloggegevens van je in DirectAdmin aangemaakte database invoeren, waarna je in het hoofdscherm van phpMyAdmin komt. Links staan dan de beschikbare databases en tabellen.
  
 Als je vervolgens vanuit een script met je database verbinding wilt maken, dan moet je als server //localhost// gebruiken en als gebruikersnaam en wachtwoord de gegevens die je hebt opgegeven bij het aanmaken van de database. Als je vervolgens vanuit een script met je database verbinding wilt maken, dan moet je als server //localhost// gebruiken en als gebruikersnaam en wachtwoord de gegevens die je hebt opgegeven bij het aanmaken van de database.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies