Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Waarom toont mijn website een 403 Forbidden Error?

Deze melding kan verschillende oorzaken hebben. Controleer daarom de onderstaande punten.

  • Heb je je website naar de map /public_html/ geüpload?
  • Is de bestandsnaam van de startpagina van je website gelijk aan index.htm, index.html of index.php (met kleine letters)? Een bestandsnaam als Index.html of start.php zal niet werken.
  • Staat dit bestand in de map /public_html/ en niet in een submap daarvan? Als je wil dat je website via het 'kale' domein is te bereiken, dan is het van belang dat je index-bestand direct in de /public_html/-map staat.
  • Heb je de site naar de juiste /public_html/-map geüpload? Als je meerdere /public_html/-mappen hebt, probeer dan eerst de snelkoppeling naar /public_html/ te herstellen en vervolgens je site in de map te uploaden die nu direct verschijnt in je home directory.
  • Heeft de map /public_html/ (te vinden in /domains/voorbeeld.nl/) minimaal 755 als permissie staan? Als dat niet zo is, wijzig dan de bestandsrechten en geef het die permissie.
  • Heeft het bestand index.html of index.php minimaal 644 als permissie staan? Verander anders ook deze. Let op: dit gaat per nummer. Dat wil zeggen dat bijvoorbeeld 700 lager is dan 644.
  • Staat er een bestand .htaccess in de map /public_html/ of op een hoger niveau? Hierin kan een regel staan die toegang tot een bepaalde map verbiedt. Verwijder of hernoem dit bestand tijdelijk om te kijken of het probleem hierin zit. Als dit het probleem oplost, kijk dan of er regels in het bestand zitten die toegang zouden kunnen blokkeren. Als je hier geen verstand van hebt, dan kun je de inhoud van het bestand op ons forum posten.

Mocht je nog vragen hebben of problemen blijven houden, stel je vraag dan op ons forum of neem gerust contact met ons op.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.118 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies