Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:webhosting:alias:maindomain [12-04-2019 09:49]
Elmar Besselink [Hoe kan ik mijn hoofddomein wijzigen?]
nl:webhosting:alias:maindomain [27-05-2019 10:21] (huidige)
Elmar Besselink [Hoofddomein wijzigen & e-mailaccounts]
Regel 1: Regel 1:
 ====== Hoe kan ik mijn hoofddomein wijzigen? ====== ====== Hoe kan ik mijn hoofddomein wijzigen? ======
-Je hoofddomein wijzigen kun je eenvoudig zelf doen. Bij het aanpassen van je hoofddomeinnaam stel je in naar welk adres 'domain pointers' moeten wijzen. Om een hoofddomein te wijzigen, moet je minimaal één extra domein aan je pakket hebben gekoppeld. Deze kun je via Mijn Antagonist bestellen.+Je hoofddomein wijzigen kun je eenvoudig zelf doen. Bij het aanpassen van je hoofddomeinnaam stel je in naar welk adres 'domain pointers' moeten wijzen. Om een hoofddomein te wijzigen, moet je minimaal één extra domein aan je pakket hebben gekoppeld. Wil je graag een extra domeinnaam, dan kun je deze via Mijn Antagonist bestellen.
  
 Wil je een andere domeinnaam voor je bestaande website gaan gebruiken? De benodigde stappen om dat te regelen, kunnen wij ook voor je uitvoeren! Wij zorgen dan dat alles correct wordt geconfigureerd. Wil je een andere domeinnaam voor je bestaande website gaan gebruiken? De benodigde stappen om dat te regelen, kunnen wij ook voor je uitvoeren! Wij zorgen dan dat alles correct wordt geconfigureerd.
Regel 46: Regel 46:
 </note> </note>
  
-==== Hoofddomein wijzigen e-mailaccounts ====+==== Hoofddomein wijzigen en e-mailaccounts ====
 Als je een aliasdomein naar een hoofddomein verandert, dan blijven de onder het 'oude' hoofddomein aangemaakte e-mailadressen en e-mailberichten bewaard. Bij 'E-mail Accounts' zul je zien dat het automatisch is veranderd naar adressen gebaseerd op het nieuwe hoofddomein. Zie ook deze [[nl:domain:general:alias|aanvullende informatie]] . Als je een aliasdomein naar een hoofddomein verandert, dan blijven de onder het 'oude' hoofddomein aangemaakte e-mailadressen en e-mailberichten bewaard. Bij 'E-mail Accounts' zul je zien dat het automatisch is veranderd naar adressen gebaseerd op het nieuwe hoofddomein. Zie ook deze [[nl:domain:general:alias|aanvullende informatie]] .
  
 
Geen cookies