Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Makkelijke handleidingen, nuttige pagina's en Premium Support — of vraag onze experts.

 

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:webhosting:advanced:redis:wordpress [12-02-2019 10:01]
Elmar Besselink [Instellingen testen]
nl:webhosting:advanced:redis:wordpress [12-02-2019 10:02] (huidige)
Elmar Besselink [Instellingen testen]
Regel 43: Regel 43:
 ===== Instellingen testen ===== ===== Instellingen testen =====
 Merk op dat het lastig is om instellingen te adviseren die overal optimaal zijn. Wil je een snellere website, dan is over het algemeen Full Page Cache altijd aan te raden. Ook Object Cache zorgt doorgaans voor een snellere frontend en backend. Merk op dat het lastig is om instellingen te adviseren die overal optimaal zijn. Wil je een snellere website, dan is over het algemeen Full Page Cache altijd aan te raden. Ook Object Cache zorgt doorgaans voor een snellere frontend en backend.
- 
-<html> 
-<div class="mar30top mar30bot" style="text-align: center; margin-top: 30px; margin-bottom:30"><a class="knop knoporanje groteknop" style="color: #fff;" href="https://www.antagonist.nl/webhosting/" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Bekijk hostingpakketten →</a></div> 
-</html> 
  
 Iedere website is anders. Test daarom de snelheid van je website zowel voor als na een wijziging, bijvoorbeeld via [[https://www.webpagetest.org/|WebPagetest]] of [[https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/|PageSpeed Insights]]. Zo weet je of de aanpassing het gewenste effect heeft gehad en of je het eventueel moet terugdraaien. Iedere website is anders. Test daarom de snelheid van je website zowel voor als na een wijziging, bijvoorbeeld via [[https://www.webpagetest.org/|WebPagetest]] of [[https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/|PageSpeed Insights]]. Zo weet je of de aanpassing het gewenste effect heeft gehad en of je het eventueel moet terugdraaien.

 
Geen cookies