Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:webhosting:advanced:php-version [12-04-2019 15:46]
Elmar Besselink [De beste keuze]
nl:webhosting:advanced:php-version [16-01-2020 11:02] (huidige)
Elmar Besselink [Standaard PHP-versie]
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Kies altijd voor de laatste PHP-versie die je website toelaat. Wil je weten welke versie je het best voor jouw CMS kunt kiezen, lees dan snel verder.)}}
 +
 ====== Welke PHP-versie kan ik het beste kiezen? ====== ====== Welke PHP-versie kan ik het beste kiezen? ======
 Het is belangrijk om goed na te denken over de PHP-versie die je gebruikt. De laatste PHP-versie heeft namelijk belangrijke voordelen, zoals meer snelheid, meer functionaliteit en minder belasting op je beschikbare resources. Kies daarom altijd voor de laatste PHP-versie als je website het toelaat.  Het is belangrijk om goed na te denken over de PHP-versie die je gebruikt. De laatste PHP-versie heeft namelijk belangrijke voordelen, zoals meer snelheid, meer functionaliteit en minder belasting op je beschikbare resources. Kies daarom altijd voor de laatste PHP-versie als je website het toelaat. 
Regel 13: Regel 15:
  
 ===== PHP-versie wijzigen ===== ===== PHP-versie wijzigen =====
-Voordat je van PHP-versie [[nl:webhosting:advanced:changephp|verandert]], is het belangrijk om te controleren of jouw website of applicatie wel ondersteuning biedt voor het gebruik van de gekozen PHP-versie. 
- 
 Dankzij de [[nl:webhosting:advanced:php-selector|PHP-selector]] binnen DirectAdmin kun je heen en weer schakelen tussen PHP-versies om bijvoorbeeld te testen of bepaalde onderdelen van jouw website goed draaien. Dankzij de [[nl:webhosting:advanced:php-selector|PHP-selector]] binnen DirectAdmin kun je heen en weer schakelen tussen PHP-versies om bijvoorbeeld te testen of bepaalde onderdelen van jouw website goed draaien.
  
-{{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/webhosting/advanced/php73-select-version.png?nolink&800|Klik op 'Set as current' en daarna op 'Save'.}}+{{:nl:webhosting:advanced:da-php74-php-selector.png?nolink|Kies de PHP-versie en klik op 'Set as current'.}} 
 + 
 +Voordat je van PHP-versie [[nl:webhosting:advanced:changephp|verandert]], is het belangrijk om te controleren of jouw website of applicatie wel ondersteuning biedt voor het gebruik van de gekozen PHP-versie.
  
-Stel dat er onverwacht toch een probleem optreedt binnen je website wanneer je naar andere PHP-versie [[nl:webhosting:advanced:changephp|overschakelt]]dan kun je weer terugschakelen naar de eerder ingestelde versie, totdat je het probleem hebt kunnen oplossen.+Treed er onverwacht toch een probleem binnen je website op, wanneer je naar andere PHP-versie [[nl:webhosting:advanced:changephp|overschakelt]]? Je kunt dan altijd weer terugschakelen naar de eerder ingestelde versie. Nadat je probleem het hebt opgelost, kun je dan weer naar de nieuwere versie schakelen.
  
 ===== PHP 5.3 t/m 7.0 - end of life ===== ===== PHP 5.3 t/m 7.0 - end of life =====
Regel 27: Regel 29:
  
 ===== Standaard PHP-versie ===== ===== Standaard PHP-versie =====
-Als je bij ons een nieuw hostingpakket hebt besteld, dan wordt dit op het moment standaard met PHP 7.opgeleverd. Je hebt bij ons echter zelf de vrijheid om te bepalen welke PHP-versie je graag wilt draaien.+Als je bij ons een nieuw hostingpakket hebt besteld, dan wordt dit op het moment standaard met PHP 7.opgeleverd. Je hebt bij ons echter zelf de vrijheid om te bepalen welke PHP-versie je graag wilt draaien.
  
 Wil je liever een oudere PHP-versie gebruiken, dan kun je dit wijzigen via de PHP-selector. Andersom geldt hetzelfde: draai je een oudere PHP-versie en wil je over op een nieuwere versie, dan kun je dat eenvoudig aanpassen in DirectAdmin. Wil je liever een oudere PHP-versie gebruiken, dan kun je dit wijzigen via de PHP-selector. Andersom geldt hetzelfde: draai je een oudere PHP-versie en wil je over op een nieuwere versie, dan kun je dat eenvoudig aanpassen in DirectAdmin.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies