Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:webhosting:advanced:errorpages [20-09-2018 15:54]
Elmar Besselink
nl:webhosting:advanced:errorpages [11-04-2019 11:30] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 1: Regel 1:
 +====== Hoe kan ik via DirectAdmin eigen foutpagina's instellen? ======
 +Het is mogelijk om in DirectAdmin eigengemaakte foutpagina’s voor je website in te stellen, zogeheten //custom error pages//. Je kunt hier denken aan de pagina die een bezoeker van je website te zien krijgt, als die naar een locatie binnen je website gaat die niet bestaat. Het instellen van eigengemaakte foutpagina’s gaat als volgt:
  
-====== Hoe stel ik eigengemaakte foutpagina's in via DirectAdmin? ====== +**1.** Log in op [[nl:admin:login:directadmin|DirectAdmin]]. 
-Het is mogelijk om in DirectAdmin eigengemaakte foutpagina’s voor je website in te stellenzogeheten <html><i>custom error pages</i></html>. Je kunt hier denken aan de pagina die een bezoeker van je website te zien krijgt, als die naar een locatie binnen je website gaat die niet bestaat. Het instellen van eigengemaakte foutpagina’s gaat als volgt:+ 
 +**2.** Ga naar '**Custom Error Pages**'te vinden onder de categorie '**Advanced Features**'. 
 + 
 +**3.** Je ziet daar de volgende vier mogelijkheden waar je een eigen pagina voor kunt instellen: 
 + 
 +  * **401 Unauthorized**: deze melding krijg je te zien, als je een wachtwoordberscherming op een bepaalde map op je pakket hebt gezet en de bezoeker het inlog-prompt negeert. 
 +  * **403 Forbidden**: deze melding zie je als je een locatie op je website benadert waar geen index-bestand aanwezig is. 
 +  * **404 Not Found**: deze melding krijg je te zien, als je naar een locatie op je website gaat die niet bestaat. 
 +  * **500 Internal Server Error**: deze melding krijg je te zien, als er binnen je website een fout is ontstaan, denk aan een syntax-fout in je .htaccess-bestand. 
 + 
 +**4.** Als je deze pagina’s wilt aanpassen, dan klik je op de naam van het bestand van de foutenpagina. Bijvoorbeeld, je klikt op '**401.shtml**', dan opent zich een nieuw venster. In dat venster kun jouw eigen in HTML geschreven foutpagina plaatsen. 
 + 
 +**5.** Wil je zien hoe de foutpagina eruit ziet, dan kun je op '**Preview Html**' klikken om een voorvertoning te krijgen. 
 + 
 +**6.** Als je tevreden bent over het resultaat, klik je op '**Save As**' om de eigengemaakte foutpagina op te slaan.
  
-    - Log in op [[nl:admin:login:directadmin|DirectAdmin]]. 
-    - Ga naar '**Custom Error Pages**', te vinden onder de categorie '**Advanced Features**'. 
-    - Je ziet daar de volgende vier mogelijkheden waar je een eigen pagina voor kunt instellen: \\  \\  
-      * **401 Unauthorized**: deze melding krijg je te zien, als je een wachtwoordberscherming op een bepaalde map op je pakket hebt gezet en de bezoeker het inlog-prompt negeert. 
-      * **403 Forbidden**: deze melding zie je als je een locatie op je website benadert waar geen index-bestand aanwezig is. 
-      * **404 Not Found**: deze melding krijg je te zien, als je naar een locatie op je website gaat die niet bestaat. 
-      * **500 Internal Server Error**: deze melding krijg je te zien, als er binnen je website een fout is ontstaan, denk aan een syntax-fout in je .htaccess-bestand. \\ 
-    - Als je deze pagina’s wilt aanpassen, dan klik je op de naam van het bestand van de foutenpagina. Bijvoorbeeld, je klikt op '**401.shtml**', dan opent zich een nieuw venster. In dat venster kun jouw eigen in HTML geschreven foutpagina plaatsen. 
-    - Wil je zien hoe de foutpagina eruit ziet, dan kun je op '**Preview Html**' klikken om een voorvertoning te krijgen. 
-    - Als je tevreden bent over het resultaat, klik je op '**Save As**' om de eigengemaakte foutpagina op te slaan. 
-  
 <note tip> <note tip>
 **Ter kennisneming** \\ Goed om te benoemen, is dat veel cms'en al custom error pages gebruiken. Pas dit dus enkel aan via DirectAdmin, als je weet waar je mee bezig bent. **Ter kennisneming** \\ Goed om te benoemen, is dat veel cms'en al custom error pages gebruiken. Pas dit dus enkel aan via DirectAdmin, als je weet waar je mee bezig bent.
 </note> </note>
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.254 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Winnaar beste registrar 2017 en 2018.

Geen cookies