Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:webhosting:advanced:dns [21-05-2019 16:43]
Elmar Besselink
nl:webhosting:advanced:dns [21-05-2019 16:43] (huidige)
Elmar Besselink [Welke verschillende DNS-record zijn er?]
Regel 67: Regel 67:
   * **AAAA-record**\\ De AAAA-record is een uitbreiding op het A-record: deze is bedoeld voor IPv6-adressen. Deze wordt op het moment niet zoveel gebruikt, maar zal in de toekomst steeds meer worden toegepast.   * **AAAA-record**\\ De AAAA-record is een uitbreiding op het A-record: deze is bedoeld voor IPv6-adressen. Deze wordt op het moment niet zoveel gebruikt, maar zal in de toekomst steeds meer worden toegepast.
  
-  * **NS-record** Met NS-records kan aan worden gegeven welke nameservers moeten worden gebruikt voor de subdomeinen van het opgevraagde domein. Het wijzigen van het NS-record alleen is niet genoeg om [[nl:reseller:domain:ownnameservers|eigen nameservers te gebruiken]], omdat het alleen subdomeinen betreft.+  * **NS-record**\\ Met NS-records kan aan worden gegeven welke nameservers moeten worden gebruikt voor de subdomeinen van het opgevraagde domein. Het wijzigen van het NS-record alleen is niet genoeg om [[nl:reseller:domain:ownnameservers|eigen nameservers te gebruiken]], omdat het alleen subdomeinen betreft.
  
   * **SRV-record**\\ De SRV-record is een niet heel vaak gebruikt record om speciale services voor de domeinnaam in te stellen.   * **SRV-record**\\ De SRV-record is een niet heel vaak gebruikt record om speciale services voor de domeinnaam in te stellen.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.254 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Winnaar beste registrar 2017 en 2018.

Geen cookies