Mogen we een cookie plaatsen voor Google Analytics om onze website te verbeteren?

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Hoe ziet de validatieprocedure eruit?

Om een SSL-certificaat te krijgen, moet je een procedure doorlopen om te bewijzen dat je bent wie je zegt dat je bent. Hoe lang deze procedure duurt, is afhankelijk van welk type certificaat je kiest. Om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een systeem ontwikkeld dat een groot deel van de validatie en installatie automatiseert. Bekijk hieronder hoe voor ieder certificaattype de validatieprocedure eruit ziet en wanneer de Certificate Authority contact met je opneemt.

Basis SSL

Basis SSL is standaard inbegrepen voor alle domeinen die op ons platform worden gehost. Er is Domein Validatie, op basis van Let’s Encrypt. Hier handelen wij de validatie volledig voor je af.

Domein SSL

Voor certificaten met Domein Validatie (DV of Domein SSL) is de validatieprocedure volledig geautomatiseerd. Wij handelen de validatie voor je af en plaatsen het SSL-certificaat op je pakket. Binnen zo'n tien minuten kun je op die wijze dus al een versleutelde verbinding realiseren.

Organisatie SSL

Als je kiest voor een certificaat met Organisatie Validatie (OV of Organisatie SSL), dan moet je aantonen dat je deel bent van het bedrijf waarvoor het certificaat is. Sectigo (de Certificate Authority) zal je daarom bellen op het telefoonnummer dat voor jouw bedrijf bekend is (bv. in het KvK-uittreksel). Nadat de telefonische validatie is afgerond, installeren wij het SSL-certificaat op je pakket. De validatie duurt voor certificaten met Organisatie Validatie ongeveer twee dagen.

Uitgebreide SSL

Certificaten met Uitgebreide Validatie (EV of Uitgebreide SSL) hebben een uitgebreide validatieprocedure. Ook hier zal Sectigo contact met je opnemen. Naast wat er bij Organisatie SSL gebeurt, moet je bijvoorbeeld een uittreksel van de Kamer van Koophandel kunnen laten zien. Deze procedure duurt ongeveer een week.

Ter kennisneming
Het is de Certificate Authority die aanvragen van SSL-certificaten valideert. Zodoende nemen zij contact met je op en dus niet Antagonist. Dit gebeurt via e-mail of telefoon. Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ons altijd inschakelen.

Gerelateerde vragen

SSL instellen

Informatief

Technisch

Resellers

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100