Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:ssl:reseller [10-06-2020 11:30]
Elmar Besselink [Basis SSL activeren]
nl:ssl:reseller [10-06-2020 11:33] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 1: Regel 1:
-{{htmlmetatags>metatag-description=(Alle domeinnamen die op 'User Level' aanwezig zijn, hebben standaard Basis SSL. Lees verder hoe je als reseller ook SSL voor je gebruikers regelt.)}}+{{htmlmetatags>metatag-description=(Alle domeinnamen die op het hoofdniveau aanwezig zijn, hebben standaard Basis SSL. Lees verder hoe je als reseller ook SSL voor je gebruikers regelt.)}}
  
 ====== Kan ik op een reseller-pakket gratis SSL gebruiken? ====== ====== Kan ik op een reseller-pakket gratis SSL gebruiken? ======
-Ja, dat is mogelijk. Alle domeinnamen die aanwezig zijn als je het toegangsniveau op 'Gebruiker zet', hebben standaard Basis SSL. Bevat de website geen mixed content en stuur je alles naar HTTPS door, dan zal het slotje zich in de adresbalk tonen.+Ja, dat is mogelijk. Alle domeinnamen die aanwezig zijn als je het toegangsniveau op 'Gebruiker' zet, hebben standaard Basis SSL. Bevat de website geen mixed content en stuur je alles naar HTTPS door, dan zal het slotje zich in de adresbalk tonen.
  
 Voor aangemaakte gebruikers op het reseller-pakket, dus die bij '**Accountbeheer**' → '**Gebruikersoverzicht**' zichtbaar zijn, kan het ook. Echter, dat forceren we bewust niet. Wil je als reseller voor gebruikers ook Basis SSL beschikbaar maken, dan dien je hiervoor een bestand op je reseller-hosting aan te maken.  Voor aangemaakte gebruikers op het reseller-pakket, dus die bij '**Accountbeheer**' → '**Gebruikersoverzicht**' zichtbaar zijn, kan het ook. Echter, dat forceren we bewust niet. Wil je als reseller voor gebruikers ook Basis SSL beschikbaar maken, dan dien je hiervoor een bestand op je reseller-hosting aan te maken. 
Regel 29: Regel 29:
  
 {{:nl:ssl:da-reseller-ssl-subusers.png?nolink&380|Het SSL-bestand aanmaken in DirectAdmin.}} {{:nl:ssl:da-reseller-ssl-subusers.png?nolink&380|Het SSL-bestand aanmaken in DirectAdmin.}}
 +
 +De SSL-certificaten voor de domeinen van je gebruikers zullen nu binnen een aantal uur actief zijn. Ter controle kun je het domein in de browser met //%%https://%%// ervoor invoeren. Krijg je geen beveiligingsmelding, dan is het SSL-certificaat actief. Controleer daarna de [[nl:ssl:ssl-directadmin|SSL-configuratie]] van je gebruikers, los waar nodig [[nl:ssl:onbeveiligde-content|mixed content]] binnen de websites op en [[nl:ssl:doorsturen-naar-https|stuur de domeinen door]] naar HTTPS.
  
 <note important> <note important>
Regel 34: Regel 36:
 Verwijder je het bestand, dan zullen de actieve Basis SSL-certificaten niet worden verlengd. Verwijder je het bestand, dan zullen de actieve Basis SSL-certificaten niet worden verlengd.
 </note> </note>
- 
-De SSL-certificaten voor de domeinen van je gebruikers zullen nu binnen een aantal uur actief zijn. Ter controle kun je het domein in de browser met //%%https://%%// ervoor invoeren. Krijg je geen beveiligingsmelding, dan is het SSL-certificaat actief. Controleer daarna de [[nl:ssl:ssl-directadmin|SSL-configuratie]] van je gebruikers, los waar nodig [[nl:ssl:onbeveiligde-content|mixed content]] binnen de websites op en [[nl:ssl:doorsturen-naar-https|stuur de domeinen door]] naar HTTPS. 
  
 <note ref> <note ref>
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies