Kan ik als reseller SSL-certificaten bestellen?

Ja, je kunt als reseller via Mijn Antagonist voor je klanten ook SSL-certificaten bestellen. Het bestellen gaat op dezelfde manier als voor domeinen gekoppeld aan een particulier pakket. Een tweetal aandachtspunten:

1. het domein moet bij ons zijn ondergebracht en dus in Mijn Antagonist aanwezig zijn;
  2. het domein moet een eigen public_html-map hebben.

Staat het domein extern, maar verwijst het met een DNS- of nameserverwijziging naar een pakket bij ons? Je kunt dan voor dat domein dus niet via Mijn Antagonist een SSL-certificaat bestellen. Wel gebruikt het externe domein dan onze Basis SSL.