Hoe kan ik bij Antagonist een SSL-certificaat bestellen?

Bij Antagonist heb je standaard gratis Basis SSL. Wil je voor jouw domeinnaam een SSL-certificaat met meer validatie, dan kun je dit via jouw klantaccount van Mijn Antagonist bestellen. In deze hanleiding lees je hoe dat precies werkt. Voor een overzicht van de typen certificaten die we aanbieden en wat de verschillen zijn, kun je deze handleiding raadplegen.

Aandachtspunten
■ Je kunt op uitgegeven certificaten geen gegevens wijzigen. Controleer ze dus zorgvuldig.
■ Organisatie SSL en Uitgebreide SSL kunnen alleen voor bedrijven worden besteld.
■ Bedrijven of organisaties kunnen waar wenselijk wel Domein SSL bestellen.
■ Bij Uitgebreide SSL tonen sommige browsers bij eenmanszaken zowel de bedrijfsnaam als de naam van de eigenaar ervan in de adresbalk.

Een SSL-certificaat bestellen

1. Log in op Mijn Antagonist.

2. Kies uit het menu bovenin voor 'Producten'.

Kies uit het menu bovenin voor 'Producten'.

3. Klik op de domeinnaam waarvoor je een SSL-certificaat wilt bestellen.

Klik op de domeinnaam waarvoor je een SSL-certificaat wilt aanvragen.

4. Klik bij 'SSL' in het blok links bovenin op 'Upgrade SSL'.

Klik in het blok links bovenin achter je domeinnaam op 'Upgrade SSL'.

5. Kies het gewenste SSL-certificaat en klik op 'Bestel nu'.

Kies het gewenste SSL-certificaat en klik op 'Bestel nu'.

6. Controleer zorgvuldig of jouw gegevens kloppen en klik op 'Toevoegen'.

Controleer zorgvuldig of jouw gegevens kloppen en klik op 'Toevoegen'.

7. Klik ten slotte op 'Afrekenen' en rond de betaling voor het SSL-certificaat af.

Klik ten slotte op 'Afrekenen' en rond de bestelling af.

Validatie

Zodra de betaling is voldaan, wordt de validatie gestart. Wanneer de validatie voor de gegevens voor het certificaat is gedaan, wordt het certificaat uitgegeven en ingesteld op je webhostingpakket.

Hoe snel het certificaat op het pakket wordt ingesteld, is afhankelijk van de type validatie die je hebt gekozen. Bij Domein SSL gaat dit het snelst, omdat er de minste gegevens hoeven te worden gevalideerd.

Bij Organisatie SSL of Uitgebreide SSL wordt er eerst door de Certificate Authority (telefonisch) contact met je opgenomen voor validatie. Als dit is afgerond, dan wordt het certificaat op het webhostingpakket geïnstalleerd.

Ter kennisneming
Of je het certificaat nu bij ons of een derde partij afneemt, je dient zelf je website voor SSL te configureren. Denk aan het oplossen van mixed content en het naar HTTPS doorsturen.