Mogen we een cookie plaatsen voor Google Analytics om onze website te verbeteren?

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Hoe werkt SSL?

Als je browser verbinding maakt met een website die SSL gebruikt, dan wordt eerst het certificaat opgehaald. Dit certificaat bevat informatie over de website zelf en eventueel informatie over het bedrijf dat de website beheert. De Certificate Authority (CA) die de digitale handtekening heeft gezet, wordt vervolgens door de browser opgezocht in een lijst van vertrouwde CA's.

Als de CA van het certificaat bij de browser bekend is, de handtekening klopt, het certificaat nog niet verlopen is, en er geen intrekking is gedaan, dan spreekt de browser vervolgens met de website een sleutel (wachtwoord) af. Dat wachtwoord wordt dan gebruikt om de communicatie te versleutelen. Dit gebeurt allemaal in een fractie van een seconde.

Ter kennisneming
Als het certificaat niet klopt, dan wordt de verbinding afgebroken. Je browser laat dan een waarschuwing zien dat veilig communiceren niet mogelijk is.

Gerelateerde vragen

SSL instellen

SSL-vormen & validatie

Technisch

Resellers

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100