Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:ssl:freevspaid [25-09-2019 12:28]
Elmar Besselink [Verschillende typen certificaten]
nl:ssl:freevspaid [11-08-2020 09:47] (huidige)
Elmar Besselink [Verschillende typen certificaten]
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Antagonist biedt naast gratis SSL ook betaalde SSL-certificaten aan. Raadpleeg deze handleiding om te weten wat de verschillen tussen beide zijn.)}}
 +
 ====== Hoe verschilt gratis SSL van een betaald SSL-certificaat? ====== ====== Hoe verschilt gratis SSL van een betaald SSL-certificaat? ======
 Antagonist biedt gratis Basis SSL, maar ook betaalde SSL-certificaten. Voor al onze SSL-certificaten gebruiken we de hoogste encryptie, dus dat is gelijk. Wat is dan wel het verschil tussen gratis Basis SSL en betaalde SSL-certificaten? Antagonist biedt gratis Basis SSL, maar ook betaalde SSL-certificaten. Voor al onze SSL-certificaten gebruiken we de hoogste encryptie, dus dat is gelijk. Wat is dan wel het verschil tussen gratis Basis SSL en betaalde SSL-certificaten?
Regel 11: Regel 13:
 Basis SSL, op basis van Let's Encrypt, biedt encryptie. Het certificaat staat niet op naam. Buiten de domeinnaam om is verder er geen validatie. Controle van iemand of een organisatie is wie die zegt te zijn, is dus minimaal. Vandaar dat er ook vraag blijft bestaan naar betaalde certificaten die meer validatie bieden. Basis SSL, op basis van Let's Encrypt, biedt encryptie. Het certificaat staat niet op naam. Buiten de domeinnaam om is verder er geen validatie. Controle van iemand of een organisatie is wie die zegt te zijn, is dus minimaal. Vandaar dat er ook vraag blijft bestaan naar betaalde certificaten die meer validatie bieden.
  
-Met Domein SSL is er enkel sprake van validatie op domeinniveau. Er wordt dus gecontroleerd of jij controle hebt over het domein waar je zegt eigenaar van te zijn. Dit wordt gecontroleerd door de Certificate Authority (CA)in ons geval Comodo, en komt feitelijk overeen met wat Let's Encrypt ook doet.+Met Domein SSL is er enkel sprake van validatie op domeinniveau. Er wordt dus gecontroleerd of jij controle hebt over het domein waar je zegt eigenaar van te zijn. Dit wordt gecontroleerd door de //Certificate Authority// (CA) – in ons geval //Sectigo// – en komt feitelijk overeen met wat Let's Encrypt ook doet.
  
 Vanaf Organisatie SSL wordt er ook echt gekeken naar bedrijfsgegevens. Er wordt door de CA gecontroleerd of de organisatie is wie ze zeggen te zijn. Hiervoor worden de KvK-gegevens van de organisatie gecontroleerd. Ook wordt in de Whois gecontroleerd of het domein op naam van de organisatie staat. Vanaf Organisatie SSL wordt er ook echt gekeken naar bedrijfsgegevens. Er wordt door de CA gecontroleerd of de organisatie is wie ze zeggen te zijn. Hiervoor worden de KvK-gegevens van de organisatie gecontroleerd. Ook wordt in de Whois gecontroleerd of het domein op naam van de organisatie staat.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies