Kan ik Basis SSL naar een andere partij meenemen?

Nee, Basis SSL geldt enkel voor domeinen die naar een hostingpakket bij ons verwijzen. Dit certificaat kun je dus niet op een hostingpakket bij een externe partij instellen.

Bij Domein SSL, Organisatie SSL en Uitgebreide SSL kan dat wel. Je kunt dan het certificaat bij 'SSL Certificates' in DirectAdmin terugvinden. Daar kun je het certificaat kopiƫren en op een externe server instellen.

Ter kennisneming
Dat wat bij 'SSL Certificates' in DirectAdmin het veld onder de optie 'Paste a pre-generated certificate and key' en 'Click Here to paste a CA Root Certificate' staat, is wat je moet kopiƫren en plakken op een soortgelijke locatie bij de externe server.