Mogen we een cookie plaatsen voor Google Analytics om onze website te verbeteren?

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Waarom kosten SSL-certificaten geld?

Het geld dat je voor een SSL-certificaat betaalt, gaat voor een groot deel naar de Certificate Authority (CA) om het werk te vergoeden dat ze hebben voor het valideren. Dit is ook de reden dat certificaten met weinig validatie goedkoper zijn dan certificaten met een uitgebreide validatie.

Verder zit er achter de uitvoer van SSL een dienst die volgens de rechtshandhaving moet voldoen aan diverse eisen. Een geldig en vertrouwd certificaat kan niet zomaar worden uitgegeven, daar zit dus een complete infrastructuur achter.

Daarnaast krijg je als eigenaar van een betaald SSL-certificaat automatisch een verzekering mee. In het onwaarschijnlijke geval dat er creditcardgegevens van je klanten gestolen worden, doordat de CA een fout heeft gemaakt, kun je een schadevergoeding claimen. De dekking en het formaat van de verzekering verschilt tussen de soorten.

Gerelateerde vragen

SSL instellen

SSL-vormen en validatie

Technisch

Resellers

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100