Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:reseller:quickstart [26-04-2019 08:56]
Elmar Besselink [Wachtperiode bij verhuizingen]
nl:reseller:quickstart [30-04-2019 16:49] (huidige)
Elmar Besselink [Je reseller-pakket indelen]
Regel 29: Regel 29:
  |Uitsluitend gebruikers, de aanbevolen structuur op het reseller-pakket.}}  |Uitsluitend gebruikers, de aanbevolen structuur op het reseller-pakket.}}
  
-Iedere user onder je reseller-pakket krijgt namelijk resources toegewezen (1 CPU core en 512 MB RAM). Zodra er meer websites onder een user zijn aangemaakt, worden die resources verdeeld over de websites. De websites worden daarmee afhankelijk van elkaar. +Iedere user onder je reseller-pakket krijgt namelijk eigen resources toegewezen. Zodra er meer websites onder een user zijn aangemaakt, worden die resources verdeeld over de websites. De websites worden daarmee afhankelijk van elkaar. 
  
 Gebruiken je websites weinig resources? Dan kan het uiteraard goed gaan om alles onder 'User Level' te plaatsen. Echter, zodra er gezamenlijk ineens meer gevraagd wordt dan er aan resources beschikbaar is, betekent dit dat alle websites van die user er last van hebben. En dat willen we natuurlijk graag voorkomen. Iedere website toevoegen met een eigen user dus! Gebruiken je websites weinig resources? Dan kan het uiteraard goed gaan om alles onder 'User Level' te plaatsen. Echter, zodra er gezamenlijk ineens meer gevraagd wordt dan er aan resources beschikbaar is, betekent dit dat alle websites van die user er last van hebben. En dat willen we natuurlijk graag voorkomen. Iedere website toevoegen met een eigen user dus!
 
Geen cookies