Hoe kan ik mijn Resellerpakket upgraden?

Het Resellerpakket kan met Resellerblokken en dataverkeer worden geüpgraded. Beide regel je via de optie 'Pakket aanpassen' in Mijn Antagonist.

• Resellerblok | Dit zijn uitbreidingsblokken van 5 GB opslagruimte, 50 GB dataverkeer per maand en 5 websites voor je Resellerpakket.
  • Dataverkeer | Deze upgrade zorgt ervoor dat de limiet op dataverkeer voor de resterende tijd van die maand wordt verhoogd met het gekozen aantal GB's.

Overstappen naar een Resellerpakket?
Wil je Slim, Plus of Pro naar resellerhosting omzetten, neem dan contact met ons op.

Resellerpakket upgraden

Wil je een Resellerblok of tijdelijk extra dataverkeer voor je Resellerpakket bestellen, volg dan deze stappen.

1. Log in op Mijn Antagonist.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. Klik in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

3. Klik op het Resellerpakket waarvoor je een upgrade wilt bestellen.

Klik op het Resellerpakket dat je wilt aanpassen.

4. Ga in het vak 'Beheer' naar 'Pakket aanpassen'.

Ga in het vak 'Beheer' naar 'Pakket aanpassen'.

5. Kies hoeveel Resellerblokken of dataverkeer je wilt en klik op 'Bestellen'.

Kies hoeveel Resellerblokken of dataverkeer je wilt en klik op 'Bestellen'.

Resellerpakket downgraden

Je kunt via Mijn Antagonist Resellerblokken stopzetten. Ze verlopen dan op de huidige einddatum. Controleer eerst of je verbruik na het stopzetten van een uitbreidingsblok nog binnen de limieten valt.

1. Log in op Mijn Antagonist en klik in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

2. Klik op het Resellerpakket waarvoor je een Resellerblok wilt stopzetten.

Klik op het Resellerpakket dat je wilt aanpassen.

3. Vink bij 'Upgrades' het uitbreidingsblok aan, kies voor geen verlenging en klik op 'Toepassen'.

Kies welke Resellerblokken je wilt stopzetten.