Hoe kan ik mijn Resellerpakket uitbreiden?

Het Resellerpakket kan met handige Resellerblokken worden uitgebreid. Met elk blok voeg je ruimte voor 1 website, 10 GB SSD-opslag en 100 GB dataverkeer per maand toe. Deze blokken kun je in Mijn Antagonist via de optie 'Resellerblokken beheren' gemakkelijk bijbestellen. Hier vind je uitgelegd hoe je dat precies doet en hoe je bestaande blokken beheert.

Overstappen naar een Resellerpakket?
Wil je Slim, Plus of Pro naar resellerhosting omzetten, neem dan contact met ons op.

Resellerblokken bestellen

Wil je graag een Resellerblok voor je Resellerpakket bestellen, volg dan deze stappen.

1. Log in op Mijn Antagonist.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. Klik in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

3. Klik op het Resellerpakket waarvoor je graag een Resellerblok wilt bestellen.

Klik op het Resellerpakket dat je wilt aanpassen.

4. Klik in het vak 'Beheer' op 'Resellerblokken beheren'.

Klik in het vak 'Beheer' op 'Resellerblokken beheren'.

5. Kies links hoeveel Resellerblokken je wilt, bekijk rechts het overzicht en klik op 'Bestellen'.

Kies hoeveel Resellerblokken je wilt en klik op 'Bestellen'.

Resellerblokken beheren

Je kunt via Mijn Antagonist bestaande Resellerblokken beheren. Zo kun je ze verlengen, stopzetten of de verlengmethode ervan aanpassen. Dit gaat als volgt.

1. Log in op Mijn Antagonist en klik in het menu op 'Producten'.

Klik in het menu op 'Producten'.

2. Klik op het Resellerpakket waarvan je graag de Resellerblokken wilt beheren.

Klik op het Resellerpakket dat je wilt aanpassen.

3. Klik in het vak 'Beheer' op 'Resellerblokken beheren'.

Klik in het vak 'Beheer' op 'Resellerblokken beheren'.

4. Vink in het kader 'Resellerblokken beheren' de blokken aan waarvoor je een actie wilt uitvoeren en klik op 'Toepassen'. Dit kan bijvoorbeeld verlengen of stopzetten zijn.

Vink in het kader 'Resellerblokken beheren' de blokken aan waarvoor je een actie wilt uitvoeren en klik op 'Toepassen'

Zet je de verlenging van een Resellerblok stop, dan verloopt het op de huidige einddatum. Controleer eerst of je verbruik na het stopzetten van een uitbreidingsblok nog binnen de grenzen valt.