Hoe maak ik van bestelde domeinnamen een eigen gebruiker?

Als je bij de bestelling van een Resellerpakket meerdere domeinnamen selecteert, dan worden deze standaard als alias van het hoofddomein aan je pakket gekoppeld. Het is echter ook mogelijk om deze domeinen aan een aparte gebruiker te koppelen. Dat gaat als volgt:

1. Log in op DirectAdmin.

2. Ga naar 'User Level'.

Ter attentie
Zie je op 'User Level' meerdere domeinen staan? Klik dan op de domeinnaam die je als hoofddomein van je pakket hebt ingesteld.

3. Klik op 'Domain Pointers', te vinden onder de categorie 'Advanced Features'.

Klik op 'Domain Pointers', te vinden onder de categorie 'Advanced Features'.

4. Selecteer het domein waar je een gebruiker voor wilt en klik op 'Delete'.

Selecteer het domein waar je een gebruiker voor wilt en klik op 'Delete'.

5. Maak vervolgens een nieuwe gebruiker aan met deze domeinnaam, die eerder als alias/pointer stond ingesteld.