Hoe schakel ik meldingen van webapplicaties uit?

Installatron stuurt elke nacht automatisch aan alle resellers een e-mail, met daarin de nieuwe versies van alle webapplicaties die met Installatron kunnen worden beheerd. Die e-mail ziet er als volgt uit:

Onderwerp: [Installatron] Update Summary
Afzender: Charlie Root root@sXX.webhostingserver.nl

NEW INSTALLERS

(…)

UPDATED INSTALLERS

(…)

Je kunt deze e-mails heel eenvoudig uitzetten.

1. Log in op DirectAdmin.
  2. Klik op 'Installatron Applications Installer'.
  3. Klik op 'Administration'.
  4. Klik, rechts onder 'Settings', op 'Email'.
  5. Haal, onder 'Administrator Notifications', het vinkje weg bij de optie 'Send Installatron Updater reports to the administrator'.
  6. Klik onder aan op 'Save All'.

Je kunt in dit venster ook de update-meldingen voor je klanten uitzetten en aanpassen hoe deze e-mails eruit zien. Kijk hiervoor onder het kopje 'Upgrade Available User Notifications'.

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.