Hoe schakel ik meldingen van webapplicaties uit?

Installatron stuurt elke nacht automatisch aan alle resellers een e-mail, met daarin de nieuwe versies van alle webapplicaties die met Installatron kunnen worden beheerd. Die e-mail ziet er als volgt uit:

**Onderwerp**: [Installatron] Update Summary
**Afzender**: Charlie Root root@sXX.webhostingserver.nl

NEW INSTALLERS
(…)

UPDATED INSTALLERS
(…)

Je kunt deze e-mails heel eenvoudig uitzetten.

1. Log in op DirectAdmin.

Het inlogscherm van DirectAdmin.

2. Vul in het zoekveld van het menu 'Installatron' in en klik op 'Installatron Applications Installer'.

Installatron in DirectAdmin.

3. Klik op de tandwielen en dan onder 'Interface' op 'Email'.

4. Haal bij 'Update Available' het vinkje weg en klik onderaan op 'Save All'.