Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:reseller:arrange:fromallinone [30-10-2019 12:08]
jvanderlinden Meta descriptions aangepast
nl:reseller:arrange:fromallinone [18-06-2020 09:27] (huidige)
Dennis Scholing [Pakket klaarmaken]
Regel 18: Regel 18:
 Voordat je een pakket van de ene server naar de andere kunt verplaatsen, moet je ervoor zorgen dat de server weet dat het oude pakket niet meer gebruikt moet worden voor het aanleveren van de website. Voordat je een pakket van de ene server naar de andere kunt verplaatsen, moet je ervoor zorgen dat de server weet dat het oude pakket niet meer gebruikt moet worden voor het aanleveren van de website.
  
-**1.** [[nl:admin:login:directadmin|Log in op DirectAdmin]] van het oude pakket.+**1.** Log in op [[nl:admin:login:directadmin|DirectAdmin]].
  
-**2.** Klik op **'Domain Setup'**, te vinden onder **'Your Account'**.+{{:hosting:da-inlogscherm.png?nolink&520|Het inlogscherm van DirectAdmin.}}
  
-{{https://www.antagonist.nl/help/_media/hosting/faq/maindomain2.png?nolink|Klik op 'Domain Setup', te vinden onder 'Your Account'.}}+**2.** Ga in het menu naar '**Accountbeheer**→ **'Domeinbeheer'**.
  
-**3.** Klik bovenaan op **'Change a Domain Name'**.+{{:nl:webhosting:alias:da-domeinbeheer.png?nolink&565|De optie 'Domeinbeheerin DirectAdmin.}}
  
-**4.** Vul naast 'www.' een ander domein in, bijvoorbeeld 'jedomein.nl.oud', en klik op **'Change'**.+**3.** Klik bovenaan op **'Domeinnaam wijzigen'**. 
 + 
 +**4.** Kies bij **'Huidig domein'** het domein welke je wilt aanpassen en vul bij **'Nieuw domein'** een ander domein in. Bijvoorbeeld 'jedomein.nl.oud', en klik op **'Hernoem'**.
  
 **5.** Vervolgens kun je binnen je reseller-pakket een [[nl:reseller:arrange:user|nieuw pakket aanmaken]] voor het oude domein. **5.** Vervolgens kun je binnen je reseller-pakket een [[nl:reseller:arrange:user|nieuw pakket aanmaken]] voor het oude domein.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies