Mogen we een cookie plaatsen voor Google Analytics om onze website te verbeteren?

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Hoe verschilt Slim, Plus of Pro van resellerhosting?

Met onze resellerhosting kun je als reseller de ruimte die je van ons afneemt aan anderen doorverkopen. Op alle andere pakketten is dit niet toegestaan. Jij kunt per gebruiker een pakket samenstellen, waarop je de website van jouw klant kunt plaatsen. Deze gebruikers hebben dan een eigen , afgesloten stukje van je pakket. Hierdoor delen de websites van de gebruikers geen resources met elkaar.

Waar je op een Resellerpakket meerdere websites kunt hosten, kun je op een Slim-pakket slechts één website plaatsen. Je kunt aan het Slim-pakket wel meerdere domeinen koppelen, maar deze domeinen zullen dan allen naar dezelfde website verwijzen.

Hoewel je op de Plus- en Pro-pakketten meerdere websites kunt hosten, kun je op deze pakketten geen meerdere, losse gebruikers met elk hun eigen inloggegevens aanmaken. Websites binnen deze pakketten delen dan ook resources met elkaar. Wat dit in de praktijk kan betekenen, kunnen we toelichten aan de hand van vier voorbeelden:

  • Site a.nl wordt gehackt, de hacker heeft dan ook toegang tot alle andere sites binnen het pakket.
  • Site b.nl wordt druk bezocht waardoor alle CPU en RAM capaciteit wordt verbruikt, alle sites in het pakket worden daardoor onbereikbaar.
  • Site c.nl verstuurd een grotere mailing of er worden spamberichten via het pakket verstuurd: door de dagelijkse limiet voor het gehele pakket, kan er via geen van de e-mailaccounts op het pakket nog mail verzonden worden.
  • Wanneer het aantal inodes (websitebestanden) op het pakket gezamenlijk de ingestelde limiet overschrijdt, kan dit consequenties hebben voor de werking van alle domeinen op het pakket (zoals het niet bereikbaar zijn van de websites en/of geen mail kunnen verwerken).

Bij het Resellerpakket wordt iedere website onder een eigen gescheiden gebruiker gehost. Omdat deze gebruiker eigen resources toegekend krijgt en afgeschermd zit van de andere websites in dat Resellerpakket ervaar je deze problemen niet.

In tegenstelling tot het Resellerpakket is doorverkoop op de Plus- en Pro-pakketten ook niet toegestaan.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100