Hoe kan ik het wachtwoord wijzigen van online opslag?

Nadat je online opslag klaar is voor gebruik, ontvang je van ons een e-mail met een automatisch aangemaakt wachtwoord. We raden je aan deze zo snel mogelijk te wijzigen. Genereer bijvoorbeeld met je favoriete wachtwoordmanager een sterk, uniek wachtwoord en gebruik dat. Aanvullen adviseren we ook om twee-factor-authenticatie in te schakelen.

Ben je het huidige wachtwoord vergeten?
Via Mijn Antagonist kun je dan eenvoudig je wachtwoord herstellen.

Wachtwoord wijzigen

1. Ga naar je antagonist.cloud-adres en log in op je online opslag.

Het inlogscherm van je online opslag.

2. Klik rechts bovenin op je avatar en ga naar 'Instellingen'. In het menu links ga je vervolgens naar 'Beveiliging'.

Voer je huidige en nieuwe wachtwoord in voor online opslag.

3. Daar kun je bij 'Wachtwoord' het wachtwoord aanpassen. Vul in het eerste veld je huidige wachtwoord in en in het tweede veld het wachtwoord dat je wilt gaan gebruiken. Klik ten slotte op 'Wijzig wachtwoord' om de wijziging op te slaan.