Hoe koppel ik een eigen domeinnaam aan online opslag?

Naast het unieke antagonist.cloud-adres kun je aan je online opslagruimte ook een eigen domeinnaam koppelen. Heb je zowel het domein als de online opslag nog niet afgenomen, dan kun je beide direct samen bestellen. Uiteraard kun je ook een bestaande domeinnaam aan de opslag koppelen. Dat gaat als volgt.

Aandachtspunten bij domeinnamen koppelen
Koppel je een nu aan hosting verbonden domeinnaam aan je online opslag, dan werken e-mailadressen die je er voor hebt aangemaakt niet meer. Voor een losse domeinnaam zullen de nameservers gewijzigd worden. Instellingen voor e-mailforwarders en DNS-records zullen daardoor niet meer werken. Het duurt dan tot een aantal uur, voordat je overal het effect van de wijziging ziet.

1. Log in op Mijn Antagonist.

Vul je gebruikersnaam en wachtwoord van Mijn Antagonist in en klik op 'Inloggen'.

2. Ga in het menu naar 'Producten'

Klik in het menu op 'Producten'.

3. Klik op de domeinnaam die je aan je online opslag wilt koppelen.

Het productoverzicht in Mijn Antagonist.

4. Klik in het vak 'Beheer' op 'Pakket wijzigen'.

Klik in het vak 'Beheer' op 'Pakket wijzigen'.

5. Klik op 'Gebruik bestaand pakket' en kies je online opslag. Daarna klik je op 'Domein upgraden' om het eraan te koppelen.

Het is niet mogelijk om een externe domeinnaam aan je online opslag te koppelen
Voor een succesvolle koppeling dient het domein bij ons te zijn ondergebracht.

Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100

Cookiebeleid