Hoe kan ik mijn online opslag beheren?

Je bereikt de beheeromgeving van je online opslag via bijvoorbeeld je unieke antagonist.cloud-adres. Daar kun je bestanden up- en downloaden. Hoe dat allemaal precies werkt, wordt hier uitgelegd.

Map aanmaken

1. Ga naar je antagonist.cloud-adres en log in op je online opslag.

Het inlogscherm van je online opslag.

2. Klik bovenin op het plusteken en kies voor 'Nieuwe map' om een map aan te maken.

Klik bovenin op het plusteken en kies voor 'Nieuwe map'.

Dit kan uiteraard ook als je al een map hebt aangemaakt en je daarin nog een map wil plaatsen. Na het inloggen, klik je dan eerst op een bestaande map waarna je stap 2 verder kunt uitvoeren.

Bestanden uploaden

1. Ga naar je antagonist.cloud-adres en log in op je online opslag.

Het inlogscherm van je online opslag.

2. Klik op de gewenste map of maak een nieuwe map aan.

Kies de map waar je bestanden naar wilt uplodaden.

3. Sleep de bestanden die je wilt uploaden naar de map of klik op het plusteken en dan op 'Bestand uploaden' om bestanden op je computer te selecteren.

Sleep bestanden naar je map of klik op het plusteken en dan op 'Bestand uploaden'.

Bestanden downloaden

1. Ga naar je antagonist.cloud-adres en log in op je online opslag.

Het inlogscherm van je online opslag.

2. Zoek de bestanden op die je graag wilt downloaden en zet er een vinkje voor.

Zoek de bestanden op die je graag wilt downloaden en zet er een vinkje voor.

3. Klik op 'Acties' en vervolgens op 'Downloaden' om je bestand(en) te downloaden. Vaak worden de bestanden dan in de map op je computer geplaatst die je internetbrowser gebruikt voor downloads.

Klik op 'Acties' en dan op 'Downloaden'.

Bestanden verwijderen