Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:troubleshooting:transferemail [20-08-2019 10:24]
Elmar Besselink [Let op!]
nl:email:troubleshooting:transferemail [23-01-2020 16:01] (huidige)
Elmar Besselink [Let op!]
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Wanneer je een domeinnaam verhuist, dan is het vaak wenselijk om ook de e-mail te verhuizen. Lees nu snel hoe je dit moet doen.)}}
 +
 ====== Hoe kan ik mijn e-mail verhuizen? ====== ====== Hoe kan ik mijn e-mail verhuizen? ======
 Ga je een domeinnaam verhuizen, dan is het vaak wenselijk om ook de e-mail van e-mailadressen die op het domein zijn gebaseerd over te zetten. Die mail staan dan nog op het hostingpakket bij de oude provider en gaan niet vanzelf over bij het verhuizen van een domein. E-mail verhuizen is helaas niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Je kunt hiervoor de stappen in deze handleiding volgen. Ga je een domeinnaam verhuizen, dan is het vaak wenselijk om ook de e-mail van e-mailadressen die op het domein zijn gebaseerd over te zetten. Die mail staan dan nog op het hostingpakket bij de oude provider en gaan niet vanzelf over bij het verhuizen van een domein. E-mail verhuizen is helaas niet eenvoudig, maar wel mogelijk. Je kunt hiervoor de stappen in deze handleiding volgen.
Regel 15: Regel 17:
   * E-mail verhuizen moet voor ieder account afzonderlijk gebeuren. Afhankelijk van hoe groot de accounts zijn, kan dit daarom veel tijd kosten.   * E-mail verhuizen moet voor ieder account afzonderlijk gebeuren. Afhankelijk van hoe groot de accounts zijn, kan dit daarom veel tijd kosten.
  
-Liever je e-mail laten verhuizen? Dat kan! Schakel één van onze verhuisexperts in en maak jezelf het makkelijk. Zo staat het in no-time op je nieuwe hostingpakket. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.+Liever je e-mail laten verhuizen? Dat kan! Schakel één van onze verhuisexperts in en maak het jezelf makkelijk. Zo staat het in no-time op je nieuwe hostingpakket. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
  
 <html> <html>
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies