Mogen we een cookie plaatsen voor Google Analytics om onze website te verbeteren?

Met een cookie kun je advertenties personaliseren. Wij hanteren echter de strikte regels van de Autoriteit Persoonsgegevens. Surfgedrag houden we niet bij en we achtervolgen je ook niet met reclame.

Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Zit er een bovengrens op het gebruik van e-mail?

Wij hebben een bovengrens ingesteld voor het aantal e-mails dat je per dag kunt versturen. Deze grens verschilt per hostingpakket:

  • E-mailpakket: 200 per dag
  • Slim: 500 per dag
  • Plus: 750 per dag
  • Pro: 1.000 per dag
  • Pro XL: 1.500 per dag
  • Pro XXL: 2.000 per dag
  • Pro XXXL: 2.500 per dag
  • Resellerpakket: 500 per dag per gebruiker

Waarom is er een bovengrens?

Het is om spam tegen te gaan. De achterliggende gedachte van deze bovengrens is om een vangnet te creëren in situaties waar de inloggegevens van een e-mailaccount of hostingpakket worden gestolen. Die gegevens worden dan vaak misbruikt om spam te versturen.

Bereik je de grens, dan stokt het uitgaande mailverkeer. Je zult dan zogeheten 'bounce-meldingen' terugkrijgen met daarin de boodschap 'Unrouteable address'. Op deze manier loopt iemand die mogelijk spam wil versturen snel tegen de limiet aan. Zo wordt de schade beperkt die door de spammer kan worden aangericht.

Wat als je de bovengrens hebt bereikt?

Krijg je een bericht dat je tegen de bovengrens bent aangelopen, dan kun je deze melding in DirectAdmin bij 'Berichten' terugvinden. Stel jezelf vervolgens de vraag of je het aantal verstuurde e-mails kunt verklaren. Heb je inderdaad op de genoemde dag zoveel e-mails gestuurd, dan is er niets aan de hand. Je kunt ons dan verzoeken de bereikte limiet te resetten.

De situatie wordt anders als je dit verbruik niet kunt verklaren. Het is dan mogelijk dat jouw accountgegevens door een spammer zijn gestolen en nu je account gebruikt om spam te versturen. Als je denkt dat jouw account wordt misbruikt, dan is het sterk aan te raden direct jouw wachtwoorden te wijzigen. Check daarvoor de volgende handleidingen:

Wat mag er niet?

Het is bij ons niet toegestaan om grote aantallen nieuwsbrieven of andere soorten bulkmailingen te verzenden. Mailen via Antagonist is zodoende bedoeld voor normaal e-mailverkeer. Denk hierbij aan een e-mail naar een bedrijf of een familielid. Webhosting is namelijk niet ingericht op het versturen van grote aantallen berichten. Wil je dat graag, dan kun je daarvoor beter een dienst gebruiken die daarin is gespecialiseerd. Je hebt dan ook meer grip en inzicht in de afhandeling van je mailing. Zo kun je bijvoorbeeld SendGrid of Mailgun binnen WordPress implementeren. Een andere veelgebruikte dienst is Mailchimp.

Zijn er meer waardes om op te letten?

Met betrekking tot e-mail zijn ook deze waardes van belang:

  • de maximale bestandsgrootte per e-mail is 40 MB;
  • je kunt naar maximaal 100 gelijktijdige ontvangers verzenden.

Stuur voor verdere ondersteuning gerust een e-mail naar support@antagonist.nl.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 5.564 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100