Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:troubleshooting:limits [29-03-2019 14:36]
Elmar Besselink
nl:email:troubleshooting:limits [02-06-2020 16:13] (huidige)
Elmar Besselink [Zit er een limiet op de hoeveelheid e-mails die ik per dag kan versturen?]
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(We hebben een limiet ingesteld voor het aantal e-mails dat je per dag kunt versturen. Bekijk wat de limiet hiervan is en waarom deze bestaat.)}}
 +
 ====== Zit er een limiet op de hoeveelheid e-mails die ik per dag kan versturen? ====== ====== Zit er een limiet op de hoeveelheid e-mails die ik per dag kan versturen? ======
-Wij hebben een limiet ingesteld voor het aantal e-mails dat je per dag kunt versturen. Deze limiet is standaard ingesteld op 500 e-mailberichten per dag, maar kan op verzoek verhoogd of verlaagd worden om ruimte te bieden voor jouw legitieme gebruik. Het is namelijk natuurlijk niet onze bedoeling om het normale e-mailverkeer te beperken.+Wij hebben een limiet ingesteld voor het aantal e-mails dat je per dag kunt versturen. Deze limiet verschilt per pakket: 
 +  * **Slim:** 200 
 +  * **Plus:** 300 
 +  * **Pro:** 500
  
 ===== Waarom is er een limiet? ===== ===== Waarom is er een limiet? =====
 Het is om spam tegen te gaan. De achterliggende gedachte van deze limiet is om een vangnet te creëren, in het geval dat inloggegevens van een e-mailaccount of hostingpakket wordt gestolen en misbruikt wordt om spam te versturen. Het is om spam tegen te gaan. De achterliggende gedachte van deze limiet is om een vangnet te creëren, in het geval dat inloggegevens van een e-mailaccount of hostingpakket wordt gestolen en misbruikt wordt om spam te versturen.
  
-Bereik je die limiet, dan stokt het uitgaande mailverkeer. Je zult dan zogeheten 'bounce-meldingen' terugkrijgen met daarin de boodschap 'Unrouteable address'. Op deze manier loopt iemand die mogelijke spam wil versturen snel tegen de limiet aan. Zo wordt de schade beperktdie door de spammer kan worden aangericht.+Bereik je die limiet, dan stokt het uitgaande mailverkeer. Je zult dan zogeheten 'bounce-meldingen' terugkrijgen met daarin de boodschap 'Unrouteable address'. Op deze manier loopt iemand die mogelijke spam wil versturen snel tegen de limiet aan. Zo wordt de schade beperkt die door de spammer kan worden aangericht.
  
 ===== Wat als je de limiet hebt bereikt? ===== ===== Wat als je de limiet hebt bereikt? =====
-Mocht je een bericht krijgen dat je tegen de limiet bent aangelopen, dan kun je in DirectAdmin via ‘Message System’ rechts bovenin deze melding terugvinden. Bij het krijgen van deze melding dien je jezelf de vraag te stellen of je het aantal verstuurde e-mails kunt verklaren. +Krijg je een bericht dat je tegen de limiet bent aangelopen, dan kun je deze melding in DirectAdmin bij 'Message Systemterugvinden. Stel jezelf vervolgens de vraag of je het aantal verstuurde e-mails kunt verklaren. Heb je inderdaad op de genoemde dag zoveel e-mails gestuurd, dan is er niets aan de hand. Je kunt ons dan verzoeken de bereikte limiet te resetten. 
- +
-Als je inderdaad meer dan 500 e-mails hebt geprobeerd te versturen op de genoemde dag, dan is er niets aan de hand. Je kunt ons dan verzoeken de bereikte limiet te resetten en op te hogen. Geef hierbij aan hoe ruim de limiet moet zijn om jouw normale gebruik af te kunnen handelen.+
  
-De situatie wordt anders als je dit verbruik niet kunt verklaren. Het is dan namelijk mogelijk dat jouw accountgegevens door een spammer zijn gestolen en die nu jouw account gebruikt om spam te versturen. Als je denkt dat jouw account wordt misbruikt, dan is het sterk aan te raden direct jouw wachtwoorden te wijzigen. Check daarvoor de volgende handleidingen:+De situatie wordt anders als je dit verbruik niet kunt verklaren. Het is dan mogelijk dat jouw accountgegevens door een spammer zijn gestolen en nu je account gebruikt om spam te versturen. Als je denkt dat jouw account wordt misbruikt, dan is het sterk aan te raden direct jouw wachtwoorden te wijzigen. Check daarvoor de volgende handleidingen:
  
   * [[nl:admin:login:directadmin]]   * [[nl:admin:login:directadmin]]
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies