Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Zit er een limiet op de hoeveelheid e-mails die ik per dag kan versturen?

Wij hebben een limiet ingesteld voor het aantal e-mails dat je per dag kunt versturen. Deze limiet verschilt per pakket:

  • Slim: 200
  • Plus: 300
  • Pro: 500

Waarom is er een limiet?

Het is om spam tegen te gaan. De achterliggende gedachte van deze limiet is om een vangnet te creëren, in het geval dat inloggegevens van een e-mailaccount of hostingpakket wordt gestolen en misbruikt wordt om spam te versturen.

Bereik je die limiet, dan stokt het uitgaande mailverkeer. Je zult dan zogeheten 'bounce-meldingen' terugkrijgen met daarin de boodschap 'Unrouteable address'. Op deze manier loopt iemand die mogelijke spam wil versturen snel tegen de limiet aan. Zo wordt de schade beperkt die door de spammer kan worden aangericht.

Wat als je de limiet hebt bereikt?

Krijg je een bericht dat je tegen de limiet bent aangelopen, dan kun je deze melding in DirectAdmin bij 'Message System' terugvinden. Stel jezelf vervolgens de vraag of je het aantal verstuurde e-mails kunt verklaren. Heb je inderdaad op de genoemde dag zoveel e-mails gestuurd, dan is er niets aan de hand. Je kunt ons dan verzoeken de bereikte limiet te resetten.

De situatie wordt anders als je dit verbruik niet kunt verklaren. Het is dan mogelijk dat jouw accountgegevens door een spammer zijn gestolen en nu je account gebruikt om spam te versturen. Als je denkt dat jouw account wordt misbruikt, dan is het sterk aan te raden direct jouw wachtwoorden te wijzigen. Check daarvoor de volgende handleidingen:

Zijn er meer limieten?

Met betrekking tot e-mail zijn ook deze limieten van belang:

  • de maximale bestandsgrootte per e-mail is 40 MB;
  • je kunt naar maximaal 100 gelijktijdige ontvangers verzenden.

Stuur voor verdere ondersteuning gerust een e-mail naar support@antagonist.nl.

 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies