Hoe wijzig ik het wachtwoord van een e-mailadres?

Met een webhostingpakket kun je e-mailadressen aanmaken die op je domeinnaam zijn gebaseerd, zoals info@voorbeeld.nl of sales@voorbeeld.nl. Als je het wachtwoord voor een aangemaakt e-mailadres bent vergeten, dan kun je die via DirectAdmin aanpassen. Door de onderstaande stappen te volgen, doe je dat snel en gemakkelijk.

1. Log in op je klantaccount van Mijn Antagonist.

Log in op Mijn Antagonist.
    Ook dit wachtwoord vergeten? Je kunt via 'Wachtwoord vergeten' een wachtwoordherstel aanvragen door het e-mailadres in te vullen dat in je klantaccount bekend is. Kom je ook niet in Mijn Antagonist, neem dan contact met ons op.

2. Klik bovenaan op 'Producten'.

Klik bovenaan op 'Producten'.

3. Nu klik je op het hostingpakket, waaraan het domein zit gekoppeld waarop je e-mailadressen zijn gebaseerd.

Klik op je hostingpakket.

4. In het kader 'Beheer' rechts bovenaan klik je op 'Beheer hostingpakket'. Je wordt nu ingelogd op DirectAdmin, de technische beheeromgeving van je hostingpakket.

Klik op 'Beheer hostingpakket'.
  5. Klik op 'E-mail Accounts'. Je vindt deze optie onder de categorie 'E-Mail Management'.

Klik op 'E-mail Accounts' in DirectAdmin.

6. Je ziet nu welke e-mailadressen je hebt aangemaakt. Klik op 'change' achter het adres, waarvan je graag het wachtwoord wilt aanpassen.

Klik op 'change' achter het e-mailadres, waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen.

7. Vul bij 'Enter New Password' en 'Re-Enter Password' het nieuwe wachtwoord in dat je graag voor dit e-mailadres wilt gebruiken. Klik daarna op 'Modify' om de wijziging op te slaan.

Voer het nieuwe wachtwoord in.

8. Het wachtwoord is nu aangepast. Je kunt daarmee in combinatie met het e-mailadres als gebruikersnaam inloggen op bijvoorbeeld onze webmail. Gebruik je een e-mailprogramma zoals Outlook, vergeet dan niet om ook daar het wachtwoord aan te passen.