Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:setup:mailinglist [19-06-2020 12:00]
Elmar Besselink [Geavanceerde instellingen]
nl:email:setup:mailinglist [19-06-2020 12:01] (huidige)
Elmar Besselink [Geavanceerde instellingen]
Regel 57: Regel 57:
 Je hebt ook enkele geavanceerde instellingen voor mailinglijsten. Deze vind je onder **'E-Mailbeheer'** → **'Mailinglijsten'** waarna je bij de gewenste mailinglijst rechts op het potloodje klikt.  Je hebt ook enkele geavanceerde instellingen voor mailinglijsten. Deze vind je onder **'E-Mailbeheer'** → **'Mailinglijsten'** waarna je bij de gewenste mailinglijst rechts op het potloodje klikt. 
  
-  * **Administratorwachtwoord:** wachtwoord voor het beheren van de mailinglijst; +  * **Administratorwachtwoord:** wachtwoord voor het beheren van de mailinglijst. 
-  * **Goedkeuringswachtwoord:** wachtwoord waarmee mensen zich kunnen aanmelden voor de mailinglijst; +  * **Goedkeuringswachtwoord:** wachtwoord waarmee mensen zich kunnen aanmelden voor de mailinglijst. 
-  * **Antwoord op:** emailadres dat wordt gebruikt als mensen reageren op een email uit de mailinglijst, in de meeste gevallen is het wenselijk dat dit het emailadres van de mailinglijst zelf is. Indien je dit veld leeg laat wordt voor elke e-mail het adres van de originele afzender gebruikt; +  * **Antwoord op:** emailadres dat wordt gebruikt als mensen reageren op een email uit de mailinglijst, in de meeste gevallen is het wenselijk dat dit het emailadres van de mailinglijst zelf is. Indien je dit veld leeg laat wordt voor elke e-mail het adres van de originele afzender gebruikt. 
-  * **Administrivia:** als ingesteld op 'yes', dan worden mails verstuurd naar de mailinglijst gecontroleerd op commando's voor beheer van de mailinglijst; +  * **Administrivia:** als ingesteld op 'yes', dan worden mails verstuurd naar de mailinglijst gecontroleerd op commando's voor beheer van de mailinglijst. 
-  * **Omschrijving:** omschrijving van de mailinglijst die wordt weergegeven als het lists commando wordt verstuurd; +  * **Omschrijving:** omschrijving van de mailinglijst die wordt weergegeven als het lists commando wordt verstuurd. 
-  * **Verzameluitgave:** nummer van de eerst volgende 'digest'; +  * **Verzameluitgave:** nummer van de eerst volgende 'digest'. 
-  * **Verzameluitgavevolume:** volumenummer waar de 'digest' binnen valt; +  * **Verzameluitgavevolume:** volumenummer waar de 'digest' binnen valt. 
-  * **MaxDays verzameluitgave:** aantal dagen dat de oudste email uit de 'digest' mag zijn voor deze verstuurd wordt;+  * **MaxDays verzameluitgave:** aantal dagen dat de oudste email uit de 'digest' mag zijn voor deze verstuurd wordt.
   * **MaxLines verzameluitgave:** aantal regels waaruit alles emails uit de 'digest' gecombineerd uit mag bestaan voor deze verstuurd wordt.   * **MaxLines verzameluitgave:** aantal regels waaruit alles emails uit de 'digest' gecombineerd uit mag bestaan voor deze verstuurd wordt.
-  * **Krijg toegang:** de mogelijkheid het get commando aan te roepen beperken tot iedereen (open), niemand (gesloten) of iedereen die in de mailinglijst staat (lijst); +  * **Krijg toegang:** de mogelijkheid het get commando aan te roepen beperken tot iedereen (open), niemand (gesloten) of iedereen die in de mailinglijst staat (lijst). 
-  * **Indextoegang:** de mogelijkheid het index commando aan te roepen beperken; +  * **Indextoegang:** de mogelijkheid het index commando aan te roepen beperken. 
-  * **Infotoegang:** de mogelijkheid het info commando aan te roepen beperken; +  * **Infotoegang:** de mogelijkheid het info commando aan te roepen beperken. 
-  * **Begintoegang:** de mogelijkheid het intro commando aan te roepen beperken; +  * **Begintoegang:** de mogelijkheid het intro commando aan te roepen beperken. 
-  * **Welke toegang:** de mogelijkheid het which commando aan te roepen beperken; +  * **Welke toegang:** de mogelijkheid het which commando aan te roepen beperken. 
-  * **wie heeft toegang:** de mogelijkheid het who commando aan te roepen beperken; +  * **wie heeft toegang:** de mogelijkheid het who commando aan te roepen beperken. 
-  * **Welkom:** als ingesteld op 'Ja', wordt er een introductiebericht aan nieuwe aanmelders verstuurd; +  * **Welkom:** als ingesteld op 'Ja', wordt er een introductiebericht aan nieuwe aanmelders verstuurd. 
-  * **Mungedomein:** als ingesteld op 'Ja', dan wordt niet enkel emailadres@voorbeeld.nl gebruikt voor de mailinglijst, maar bijvoorbeeld als de subdomeinnaam sub.voorbeeld.nl is aangemaakt ook emailadres@sub.voorbeeld.nl; +  * **Mungedomein:** als ingesteld op 'Ja', dan wordt niet enkel emailadres@voorbeeld.nl gebruikt voor de mailinglijst, maar bijvoorbeeld als de subdomeinnaam sub.voorbeeld.nl is aangemaakt ook emailadres@sub.voorbeeld.nl. 
-  * **Modereer:** als ingesteld op 'Ja', dan moet elke mail verstuurd naar de mailinglijst goedgekeurd worden door de beheerder; +  * **Modereer:** als ingesteld op 'Ja', dan moet elke mail verstuurd naar de mailinglijst goedgekeurd worden door de beheerder. 
-  * **Moderator:** emailadres van de beheerder van de mailinglijst die de mails moet goedkeuren; +  * **Moderator:** emailadres van de beheerder van de mailinglijst die de mails moet goedkeuren. 
-  * **Voorrang:** header die wordt toegevoegd aan de mails. Normaal gesproken op 'bulk' laten staan; +  * **Voorrang:** header die wordt toegevoegd aan de mails. Normaal gesproken op 'bulk' laten staan. 
-  * **Ontvangen opschonen:** als ingesteld op 'Ja', dan worden alle 'ontvangen' headers uit de mail verwijderd, hierdoor is moeilijk te achterhalen vanaf welke mailserver de mail oorspronkelijk verstuurd is. Dit is af te raden, omdat dit ook nadelig effect kan hebben op het filteren van spam; +  * **Ontvangen opschonen:** als ingesteld op 'Ja', dan worden alle 'ontvangen' headers uit de mail verwijderd, hierdoor is moeilijk te achterhalen vanaf welke mailserver de mail oorspronkelijk verstuurd is. Dit is af te raden, omdat dit ook nadelig effect kan hebben op het filteren van spam. 
-  * **Beperkt berichten:** als je wilt dat enkel mensen in de lijst ook mail kunnen versturen naar de lijst, zet hier dan de naam van de mailinglijst neer, in dit voorbeeld 'een_naam';+  * **Beperkt berichten:** als je wilt dat enkel mensen in de lijst ook mail kunnen versturen naar de lijst, zet hier dan de naam van de mailinglijst neer, in dit voorbeeld 'een_naam'.
   * **Strip:** als ingesteld op 'Ja', dan wordt het emailadres van de afzender omgezet naar enkel het emailadres in plaats van bijvoorbeeld het emailadres met de naam erbij.   * **Strip:** als ingesteld op 'Ja', dan wordt het emailadres van de afzender omgezet naar enkel het emailadres in plaats van bijvoorbeeld het emailadres met de naam erbij.
-  * **Onderwerpvoorvoegsel:** de inhoud van dit veld wordt in het onderwerp van elke email ervoor gezet; +  * **Onderwerpvoorvoegsel:** de inhoud van dit veld wordt in het onderwerp van elke email ervoor gezet. 
-  * **Maximale lengte:** het maximale aantal karakters in een email verstuurd naar de mailinglijst;+  * **Maximale lengte:** het maximale aantal karakters in een email verstuurd naar de mailinglijst.
   * **Abonneerbeleid:** hoe kun je een adres aanmelden   * **Abonneerbeleid:** hoe kun je een adres aanmelden
-    * Open: iedereen kan het emailadres aanmelden waarvan deze mailt; +    * Open: iedereen kan het emailadres aanmelden waarvan deze mailt. 
-    * Gesloten: de beheerder van de lijst moet de aanmelding goedkeuren; +    * Gesloten: de beheerder van de lijst moet de aanmelding goedkeuren. 
-    * Auto: iedereen kan ieder emailadres aanmelden; +    * Auto: iedereen kan ieder emailadres aanmelden. 
-    * +bevestigen: er wordt ook nog een email verstuurd naar het emailadres dat wordt aangemeld ter bevestiging;+    * +bevestigen: er wordt ook nog een email verstuurd naar het emailadres dat wordt aangemeld ter bevestiging.
   * **Afmeldbeleid:** hoe je een adres kunt afmelden   * **Afmeldbeleid:** hoe je een adres kunt afmelden
-    * Open: iedereen kan z'n eigen adres afmelden; +    * Open: iedereen kan z'n eigen adres afmelden. 
-    * Gesloten: de beheerder van de lijst moet de afmelding goedkeuren; +    * Gesloten: de beheerder van de lijst moet de afmelding goedkeuren. 
-    * Auto: iedereen kan ieder adres afmelden; +    * Auto: iedereen kan ieder adres afmelden. 
-  * **Lijstinformatie:** Informatie over de mailinglijst;+  * **Lijstinformatie:** Informatie over de mailinglijst.
   * **Taboo Body:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld. Als de inhoud van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de e-mail goedkeuren.   * **Taboo Body:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld. Als de inhoud van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de e-mail goedkeuren.
   * **Taboo Headers:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld, als de headers van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de email goedkeuren.   * **Taboo Headers:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld, als de headers van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de email goedkeuren.
-  * **Berichtvoettekst:** dit bericht wordt achter elke mail verstuurd aan de mailinglijst gezet; +  * **Berichtvoettekst:** dit bericht wordt achter elke mail verstuurd aan de mailinglijst gezet. 
-  * **Berichtopening:** dit bericht wordt voor elke mail verstuurd aan de mailinglijst gezet;+  * **Berichtopening:** dit bericht wordt voor elke mail verstuurd aan de mailinglijst gezet.
   * **Berichtheaders:** dit zijn headers die aan elke mail verstuurd aan de mailinglijst worden toegevoegd.   * **Berichtheaders:** dit zijn headers die aan elke mail verstuurd aan de mailinglijst worden toegevoegd.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies