Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:setup:mailinglist [18-02-2020 14:37]
Elmar Besselink [Geavanceerde instellingen]
nl:email:setup:mailinglist [18-02-2020 14:37] (huidige)
Elmar Besselink [Geavanceerde instellingen]
Regel 93: Regel 93:
     * Auto: iedereen kan ieder adres afmelden;     * Auto: iedereen kan ieder adres afmelden;
   * **List Information:** Informatie over de mailinglist;   * **List Information:** Informatie over de mailinglist;
-  * **Taboo Body:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld. Als de inhoud van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de email goedkeuren.+  * **Taboo Body:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld. Als de inhoud van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de e-mail goedkeuren.
   * **Taboo Headers:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld, als de headers van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de email goedkeuren.   * **Taboo Headers:** hierin kunnen reguliere expressies worden opgesteld, als de headers van de mail aan één van de expressies voldoet, dan moet de beheerder de email goedkeuren.
   * **Message Footer:** dit bericht wordt achter elke mail verstuurd aan de mailinglist gezet;   * **Message Footer:** dit bericht wordt achter elke mail verstuurd aan de mailinglist gezet;
   * **Message Fronter:** dit bericht wordt voor elke mail verstuurd aan de mailinglist gezet;   * **Message Fronter:** dit bericht wordt voor elke mail verstuurd aan de mailinglist gezet;
   * **Message Headers:** dit zijn headers die aan elke mail verstuurd aan de mailinglist worden toegevoegd.   * **Message Headers:** dit zijn headers die aan elke mail verstuurd aan de mailinglist worden toegevoegd.
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies