Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:setup:account [28-08-2019 16:54]
Elmar Besselink [E-mailaccount aanmaken]
nl:email:setup:account [22-01-2020 12:54] (huidige)
Elmar Besselink [Als gebruiker]
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Bij iedere webhostingpakket bij Antagonist kun je een e-mailadres aanmaken die op je domein is gebaseerd. Bekijk hoe je dit regelt.)}}
 +
 ====== Hoe kan ik een e-mailadres aanmaken? ====== ====== Hoe kan ik een e-mailadres aanmaken? ======
 Bij ieder webhostingpakket bij Antagonist kun je een mailadressen aanmaken die op je domeinnaam zijn gebaseerd. Ieder e-mailaccount dat je aanmaakt, krijgt zijn eigen wachtwoord, zodat alle accounts privé zijn. Bij ieder webhostingpakket bij Antagonist kun je een mailadressen aanmaken die op je domeinnaam zijn gebaseerd. Ieder e-mailaccount dat je aanmaakt, krijgt zijn eigen wachtwoord, zodat alle accounts privé zijn.
Regel 28: Regel 30:
  
 **6.** Er verschijnt ten slotte een bevestigingsscherm met daarin je gebruikersnaam, wachtwoord en quotum. **6.** Er verschijnt ten slotte een bevestigingsscherm met daarin je gebruikersnaam, wachtwoord en quotum.
 +
 +===== E-mail controleren =====
 +Als je een e-mailaccount in DirectAdmin hebt aangemaakt, dan is het mogelijk om e-mail van dat account via onze [[nl:email:client:webmail|webmail]] te controleren. Je kunt via [[https://mail.antagonist.nl/|mail.antagonist.nl]] met de volgende gegevens op de webmail inloggen:
 +
 +  * **Gebruikersnaam**: het aangemaakte e-mailadres (e.g. info@jouwdomeinnaam.nl)
 +  * **Wachtwoord**: het opgegeven wachtwoord bij het aanmaken van het e-mailadres
 +
 +Je kunt ook je mailaccount instellen in een extern e-mailprogramma, zoals Outlook. Op [[nl:email:client:overview|deze pagina]] kun je terugvinden hoe je een e-mailaccount, aangemaakt in DirectAdmin, in een extern e-mailprogramma kunt instellen.
  
 Wil je ook graag e-mailadressen kunnen aanmaken die op je eigen domeinnaam zijn gebaseerd? Heb je nog geen webhosting, neem dan gerust eens een kijkje bij onze pakketten! Je kunt dan direct aan de slag. Wil je ook graag e-mailadressen kunnen aanmaken die op je eigen domeinnaam zijn gebaseerd? Heb je nog geen webhosting, neem dan gerust eens een kijkje bij onze pakketten! Je kunt dan direct aan de slag.
Regel 36: Regel 46:
 </html> </html>
  
-===== E-mail controleren ===== 
-Als je een e-mailaccount in DirectAdmin hebt aangemaakt, dan is het mogelijk om e-mail van dat account via onze [[nl:email:client:webmail|webmail]] te controleren. Je kunt via [[https://mail.antagonist.nl/|https://mail.antagonist.nl/]] met de volgende gegevens op de webmail inloggen: 
- 
-  * **Gebruikersnaam**: het aangemaakte e-mailadres (e.g. info@jouwdomeinnaam.nl) 
-  * **Wachtwoord**: het opgegeven wachtwoord bij het aanmaken van het e-mailadres 
- 
-Je kunt ook je mailaccount instellen in een extern e-mailprogramma, zoals Outlook. Op [[nl:email:client:overview|deze pagina]] kun je terugvinden hoe je een e-mailaccount, aangemaakt in DirectAdmin, in een extern e-mailprogramma kunt instellen. 
 ===== Wachtwoord (en quotum) wijzigen ===== ===== Wachtwoord (en quotum) wijzigen =====
 Het wachtwoord (en quotum) van ieder mailadres dat je in DirectAdmin hebt aangemaakt, kun je op twee manieren wijzigen. Het wachtwoord (en quotum) van ieder mailadres dat je in DirectAdmin hebt aangemaakt, kun je op twee manieren wijzigen.
Regel 62: Regel 65:
 **4.** Klik tenslotte op **'Modify'** om de gewijzigde gegevens op te slaan. **4.** Klik tenslotte op **'Modify'** om de gewijzigde gegevens op te slaan.
 ==== Als gebruiker ==== ==== Als gebruiker ====
-De gebruiker van een e-mailaccount zelf heeft doorgaans geen toegang tot DirectAdmin. Het quotum kan dus niet door de gebruiker gewijzigd worden, dit kan enkel de beheerder.+Het kan zijn dat iemand anders binnen je organisatie het hostingpakket beheert. Diegene heeft dan in DirectAdmin een e-mailaccount voor jou aangemaakt dat jij kunt gebruiken.
  
-Desalniettemin is er wel de mogelijkheid om als gebruiker het wachtwoord van een e-mailaccount zelf te wijzigenmits het bestaande wachtwoord nog bekend isDit kan op twee manieren.+Het quotum kun je als gebruiker niet zelf aanpassenmaar het wachtwoord wel. Je moet dan wel het oude wachtwoord nog weten. Is dat het geval, volg dan de onderstaande stappenNeem anders contact op met je beheerder
  
-=== 1. Via de webmail ===+**1.** Ga naar de [[https://mail.antagonist.nl|webmail]] en log in met het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen.
  
-**1.** Ga naar de [[https://mail.antagonist.nl|webmail]] en login met het e-mailadres waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen.+{{:nl:email:client:inlogvenster-webmail-antagonist.png?nolink|Het inlogvenster van de webmail.}}
  
-**2.** Klik rechts bovenin op '**Instellingen**'.+**2.** Klik links in het menu op '**Instellingen**'.
  
-**3.** Klik daarna links in het menu op '**Wachtwoord**'.+**3.** Klik daarna daarna op '**Wachtwoord**'.
  
-{{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/email/setup/webmail_reset_password.png?nolink&w=600|Het wachtwoord van een e-mailaccount wijzigen via de webmail van Antagonist.}}+{{:nl:email:setup:webmail-wachtwoord-aanpassen.png?nolink|Het wachtwoord van een e-mailaccount wijzigen via de webmail van Antagonist.}}
  
 **4.** Vul bij '**Huidig wachtwoord**' het wachtwoord in dat je nu gebruikt. **4.** Vul bij '**Huidig wachtwoord**' het wachtwoord in dat je nu gebruikt.
Regel 81: Regel 84:
  
 **6.** Klik op '**Opslaan**' om het nieuwe wachtwoord op te slaan. Je wachtwoord voor dit e-mailaccount is nu gewijzigd. **6.** Klik op '**Opslaan**' om het nieuwe wachtwoord op te slaan. Je wachtwoord voor dit e-mailaccount is nu gewijzigd.
- 
-=== 2. Via de DirectAdmin-link === 
- 
-**1.** Open je internetbrowser en ga naar het volgende adres: 
- 
-<code> https://sXYZ.webhostingserver.nl:2223/CMD_CHANGE_EMAIL_PASSWORD</code>  
- 
-**Let op**: vervang 'XYZ' met het [[nl:webhosting:general:retrieveserver|servernummer]] waarop je pakket staat. 
- 
-**2.** Voer de gevraagde gegevens in: 
- 
-  * **E-Mail Address**: het volledige e-mailadres, bijvoorbeeld info@jouwdomeinnaam.nl 
-  * **Old Password**: het huidige wachtwoord 
-  * **New Password** en **Re-Type Password**: tweemaal het nieuwe wachtwoord 
- 
-**3.** Klik vervolgens op **'Change'**. 
- 
-{{https://www.antagonist.nl/help/_media/mail/mailaccounts4.png?nolink|Het wachtwoord van een e-mailaccount wijzigen via de serverlink van DirectAdmin.}} 
- 
-**4.** Een bevestigingsscherm verschijnt. Vergeet niet om de inloggegevens ook binnen de (externe) e-mailprogramma's te wijzigen, als je die gebruikt! 
- 
 ===== E-mailverkeer analyseren ===== ===== E-mailverkeer analyseren =====
 Het is mogelijk om via DirectAdmin het e-mailverkeer van je aangemaakte e-mailaccounts te analyseren. Dat gaat als volgt: Het is mogelijk om via DirectAdmin het e-mailverkeer van je aangemaakte e-mailaccounts te analyseren. Dat gaat als volgt:
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies