Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:client:windowsphone8 [16-05-2019 12:19]
Elmar Besselink [Windows Phone 8]
nl:email:client:windowsphone8 [30-10-2019 10:13] (huidige)
Jelmer van der Linden Meta description aangepast
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(Een bij Antagonist aangemaakt e-mailadres op een Windows 8-telefoon instellen? In deze handleiding wordt uitgelegd hoe je dat doet.)}}
 +
 ====== Hoe kan ik op Windows Phone 8 mail instellen? ====== ====== Hoe kan ik op Windows Phone 8 mail instellen? ======
 Hieronder wordt beschreven hoe je het standaard e-mailprogramma van Windows Phone 8 in moet stellen om e-mail van de Antagonist-servers te ontvangen en te lezen. Hieronder wordt beschreven hoe je het standaard e-mailprogramma van Windows Phone 8 in moet stellen om e-mail van de Antagonist-servers te ontvangen en te lezen.
Regel 4: Regel 6:
 Deze handleiding is gebaseerd op de Nederlandstalige Windows Phone 8 met de standaard e-mail app. Mogelijk zien de schermen er op jouw Windows Phone-apparaat er anders uit. De algehele strekking zal waarschijnlijk wel overeen komen. Voor een overzicht van alle instellingen kun je [[nl:email:client:overview|hier]] kijken. Deze handleiding is gebaseerd op de Nederlandstalige Windows Phone 8 met de standaard e-mail app. Mogelijk zien de schermen er op jouw Windows Phone-apparaat er anders uit. De algehele strekking zal waarschijnlijk wel overeen komen. Voor een overzicht van alle instellingen kun je [[nl:email:client:overview|hier]] kijken.
  
-===== Instellen =====+===== Mail instellen =====
 **1.** Swipe vanaf het home-screen naar rechts en ga naar 'Instellingen'. **1.** Swipe vanaf het home-screen naar rechts en ga naar 'Instellingen'.
  
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.

Geen cookies