Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:client:windowslivemail [17-05-2019 09:25]
Elmar Besselink
nl:email:client:windowslivemail [17-05-2019 09:27] (huidige)
Elmar Besselink
Regel 26: Regel 26:
 **4.** Vul de gegevens in: **4.** Vul de gegevens in:
  
-  * **E-mailadres:** het e-mailadres waarvan je de berichten wilt ophalen. +  * **E-mailadres:** het e-mailadres waarvan je de berichten wilt ophalen 
-  * **Wachtwoord:** het wachtwoord van het e-mailaccount. +  * **Wachtwoord:** het wachtwoord van het e-mailaccount 
-  * **Schermnaam voor verzonden berichten: **jouw eigen naam. Deze komt bij de ontvanger van de e-mail in de 'From'-regel te staan.+  * **Schermnaam voor verzonden berichten: **jouw eigen naam (komt bij de ontvanger in de 'From'-regel te staan)
  
 **5.** Zet het vinkje aan voor '**Serverinstellingen handmatig configureren'** en klik op 'Volgende' ('Next').  **5.** Zet het vinkje aan voor '**Serverinstellingen handmatig configureren'** en klik op 'Volgende' ('Next'). 
Regel 51: Regel 51:
 {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/email/client/windowslivemail5.png?nolink|Een overzicht van de instellingen in Windows Live Mail.}}  {{https://www.antagonist.nl/help/_media/nl/email/client/windowslivemail5.png?nolink|Een overzicht van de instellingen in Windows Live Mail.}} 
  
-**8.** Je krijgt een bevestiging en het e-mailaccount is toegevoegd. Je hebt nu succesvol je e-mailaccount in Windows Live Mail ingesteld.+**8.** Je krijgt een bevestiging en het e-mailaccount is toegevoegd. Je hebt nu je e-mailaccount in Windows Live Mail ingesteld.
 
Geen cookies