Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:client:webmail [15-01-2020 14:34]
Elmar Besselink [Kan ik mijn e-mail via webmail bekijken?]
nl:email:client:webmail [29-06-2020 13:06] (huidige)
Elmar Besselink [Wachtwoord vergeten?]
Regel 6: Regel 6:
 Via webmail kun je overal ter wereld je e-mail lezen. Een mailprogramma instellen, hoeft dus niet. Bovendien kun je hier je accountinstellingen controleren, zonder je e-mailapplicatie opnieuw te hoeven configureren. Via webmail kun je overal ter wereld je e-mail lezen. Een mailprogramma instellen, hoeft dus niet. Bovendien kun je hier je accountinstellingen controleren, zonder je e-mailapplicatie opnieuw te hoeven configureren.
  
-{{:nl:email:client:webmail-inlogvenster.png?nolink|Het inlogvenster van de webmail.}} +{{:nl:email:client:inlogvenster-webmail-antagonist.png?nolink|Het inlogvenster van de webmail.}}
  
 ===== Wachtwoord vergeten? ===== ===== Wachtwoord vergeten? =====
 Als je het wachtwoord van een e-mailadres bent vergeten, dan moet je via DirectAdmin er een nieuwe voor instellen. Dat gaat op dezelfde plek als je het e-mailadres hebt aangemaakt. Volg hiervoor dit [[nl:email:setup:password|stappenplan]]. Als je het wachtwoord van een e-mailadres bent vergeten, dan moet je via DirectAdmin er een nieuwe voor instellen. Dat gaat op dezelfde plek als je het e-mailadres hebt aangemaakt. Volg hiervoor dit [[nl:email:setup:password|stappenplan]].
  
-{{:nl:email:setup:directadmin-wachtwoord-wijzigen-mailadres.png?nolink&800|Klik op 'change' achter het e-mailadres, waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen.}}  +{{:nl:email:setup:da-mailaccount-wachtwoord-wijzigen.png?nolink|Het wachtwoord wijzigen van een e-mailaccount.}}
 ===== Het thema aanpassen ===== ===== Het thema aanpassen =====
 Het standaardthema van de webmail is //Antagonist//. Het is ook mogelijk om een ander thema te kiezen. Volg deze stappen als je graag het uiterlijk van de webmailomgeving wilt aanpassen. Het standaardthema van de webmail is //Antagonist//. Het is ook mogelijk om een ander thema te kiezen. Volg deze stappen als je graag het uiterlijk van de webmailomgeving wilt aanpassen.
Regel 30: Regel 28:
  
 ===== Aan de slag ===== ===== Aan de slag =====
-Wil je ook een mailadres aanmaken die uit jouw domeinnaam bestaat? Bij al onze hostingpakketten zit een domeinnaam inbegrepen. Zo heb je ruimte om e-mail op te slaan en een domein om je adressen op te baseren.+Wil je ook een mailadres aanmaken die uit jouw domeinnaam bestaat? Kies een hostingpakket en een domeinnaam. Zo heb je ruimte om e-mail op te slaan en een domein om je adressen op te baseren.
  
 <html> <html>
Regel 38: Regel 36:
  
 Heb je vragen over de webmail, het aanmaken van e-mailaccounts of het herstellen van een wachtwoord, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag! Heb je vragen over de webmail, het aanmaken van e-mailaccounts of het herstellen van een wachtwoord, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!
 +
 +<note ref> 
 +**Gerelateerde vragen**
 +  * [[nl:webmail:mappen-beheren]]
 +  * [[nl:webmail:contactpersonen]]
 +  * [[nl:webmail:handtekening-instellen]]
 +</note>
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.803 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste registrars in MT1000 en Emerce 100.

Geen cookies