Hulp bij je webhostingpakket of domeinnaam?

Handleidingen, tips, premium diensten of vraag één van onze experts.

Kan ik mijn e-mail ook via webmail bekijken?

Je kunt onze webmail benaderen via https://mail.antagonist.nl/. Daar kun je e-mails bekijken van e-mailadressen die op je domein zijn gebaseerd. Inloggen doe je met het e-mailadres en wachtwoord dat je in DirectAdmin hebt aangemaakt.

Via webmail kun je overal ter wereld je e-mail lezen. Een mailprogramma instellen, hoeft dus niet. Bovendien kun je hier je accountinstellingen controleren, zonder je e-mailapplicatie opnieuw te hoeven configureren.

Als je de mogelijkheid hebt, dan kun je het best een mailprogramma gebruiken. Gebruik je IMAP, dan kun je (ook) accounts met meerdere personen delen. Wil je een mailprogramma instellen, bekijk dan de instructies per applicatie.

Wil je ook een mailadres aanmaken die uit jouw domeinnaam bestaat? Bij al onze hostingpakketten zit een domeinnaam inbegrepen. Zo heb je ruimte om e-mail op te slaan en een domein om je adressen op te baseren.

Heb je vragen over de webmail, dan kun je die op ons forum stellen. Natuurlijk kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen. Stuur ons een e-mail en we helpen je graag!

 
Geen cookies