Kan ik mijn e-mail via webmail bekijken?

Je kunt onze webmail benaderen via mail.antagonist.nl. Daar kun je e-mails bekijken van e-mailadressen die op je domein zijn gebaseerd. Inloggen doe je met het door jou in DirectAdmin aangemaakte e-mailadres en wachtwoord.

Via webmail kun je overal ter wereld je e-mail lezen. Een mailprogramma instellen, hoeft dus niet. Bovendien kun je hier je accountinstellingen controleren, zonder je e-mailapplicatie opnieuw te hoeven configureren.

Het inlogvenster van de webmail.

Wachtwoord vergeten?

Als je het wachtwoord van een e-mailadres bent vergeten, dan moet je via DirectAdmin er een nieuwe voor instellen. Dat gaat op dezelfde plek als je het e-mailadres hebt aangemaakt. Volg hiervoor dit stappenplan.

Klik op 'change' achter het e-mailadres, waarvan je het wachtwoord wilt aanpassen.

Het thema aanpassen

Het standaardthema van de webmail is Antagonist. Het is ook mogelijk om een ander thema te kiezen. Volg deze stappen als je graag het uiterlijk van de webmailomgeving wilt aanpassen.

1. Log in op de webmail.
  2. Klink links in het menu op 'Instellingen'.
  3. Klik bovenaan op 'Gebruikersinterface'.
  4. Kies onder 'Interfacestijl' het thema dat je wilt en en klik op 'Opslaan'.

Kies het thema dat je wilt gebruiken en klik op 'Opslaan'.

De webmail ververst zich vanzelf en zal het gekozen thema gebruiken. Op deze manier kun je dus altijd tussen de beschikbare interfacestijlen wisselen.

Ander mailprogamma gebruiken

Het is naast de webmail mogelijk om een ander mailprogramma gebruiken, zoals Outlook of Thunderbird. Stel het e-mailadres daar dan als IMAP-account in. Wil je een mailprogramma instellen, bekijk dan de instructies per applicatie.

Aan de slag

Wil je ook een mailadres aanmaken die uit jouw domeinnaam bestaat? Kies een hostingpakket en een domeinnaam. Zo heb je ruimte om e-mail op te slaan en een domein om je adressen op te baseren.

Heb je vragen over de webmail, het aanmaken van e-mailaccounts of het herstellen van een wachtwoord, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.703 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Bij de beste dienstverleners van 2019 in de MT1000.