Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent

De technische experts van onze bekroonde klantenservice staan voor je klaar!

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

nl:email:client:secure [10-04-2019 16:03]
Elmar Besselink
nl:email:client:secure [30-10-2019 10:14] (huidige)
Jelmer van der Linden Meta description aangepast
Regel 1: Regel 1:
 +{{htmlmetatags>metatag-description=(We adviseren om voor het versturen en ontvangen van e-mail een versleutelde verbinding te gebruiken. Lees welke typen beveiliging er zijn.)}}
 +
 ====== Hoe beveilig ik mijn verbinding tussen de server en mijn e-mailprogramma? ====== ====== Hoe beveilig ik mijn verbinding tussen de server en mijn e-mailprogramma? ======
 We bieden een aantal mogelijkheden om de beveiliging van de verbinding tussen onze server en het e-mailprogramma in te stellen. Hieronder staat een korte uitleg. We bieden een aantal mogelijkheden om de beveiliging van de verbinding tussen onze server en het e-mailprogramma in te stellen. Hieronder staat een korte uitleg.
Regel 6: Regel 8:
   * **STARTTLS: **vaak wordt dit in het e-mailprogramma aangegeven als 'TLS'. Hier gebeurt de initialisatie van de verbinding niet met SSL, maar wordt daarna een versleutelde verbinding opgezet.    * **STARTTLS: **vaak wordt dit in het e-mailprogramma aangegeven als 'TLS'. Hier gebeurt de initialisatie van de verbinding niet met SSL, maar wordt daarna een versleutelde verbinding opgezet. 
  
-  * **Plain/geen beveiliging: **de verbinding is niet versleuteld. Het is voor anderen mogelijk om je e-mail en wachtwoord uit te lezen wanneer de e-mailclient met de server verbinding maakt (bijvoorbeeld in een thuisnetwerk of op een openbaar wifi-netwerk).+  * **Plain/geen beveiliging: **de verbinding is niet versleuteld. Het is voor anderen mogelijk om je e-mail en wachtwoord uit te lezen wanneer de e-mailclient met de server verbinding maakt (e.g. in een thuisnetwerk of op een openbaar wifi-netwerk).
  
 <note tip> <note tip>
 

Sterren Domeinnaam: 5 sterren uit 4.622 reviews

320.000+ domeinnamen geregistreerd.
Winnaar beste registrar 2017 en 2018.

Geen cookies