Met welke gegevens moet ik mijn mailprogramma instellen?

Hier vind je een overzicht van de instellingen die je in je e-mailprogramma moet gebruiken om e-mail via de mailservers van Antagonist te kunnen versturen en ontvangen. Wil je graag weten hoe je deze instellingen in veelgebruikte mailprogramma's toepast, bekijk dan dit handige overzicht

Aanbevolen instellingen

De onderstaande instellingen worden aanbevolen. Vervang 'info@voorbeeld.nl' met het e-mailadres dat je in DirectAdmin hebt aangemaakt. Kies bij twijfel over het servertype voor IMAP.

Gebruikersnaam info@voorbeeld.nl
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord
Servertype IMAP POP
Inkomende server mail.antagonist.nl mail.antagonist.nl
SSL ingeschakeld Ja Ja
Poort 993 995
Uitgaande server mail.antagonist.nl
SSL ingeschakeld Ja
Poort 465 (alternatief: 587)
Authenticatie Ja

Wil je graag professionele e-mailadressen die op jouw eigen domeinnaam zijn gebaseerd? Zo geregeld! Op al onze hostingpakketten kun je onbeperkt e-mailaccounts aanmaken en beheren.

Alternatieve instellingen

Het is ook mogelijk om de onderstaande alternatieve mailinstellingen te gebruiken. Vervang hier 'voorbeeld.nl' met je eigen domeinnaam. Merk op dat dit niet de instellingen zijn die we aanbevelen.

Gebruikersnaam info@voorbeeld.nl
Wachtwoord Het bijbehorende wachtwoord
Inkomende server mail.voorbeeld.nl
Servertype IMAP SSL Ja Poort 993
Servertype IMAP SSL Nee Poort 143
Servertype POP3 SSL Ja Poort 995
Servertype POP3 SSL Nee Poort 110
Uitgaande server mail.voorbeeld.nl
Beveiliging SSL Poort 465
Beveiliging STARTTLS (TLS) Poort 587
Beveiliging Plain (geen) Poort 25
Authenticatie Ja